Szekeres Viktor

10 millióan nézték a durva, atomtengeralattjárós sorozatot

Nehéz megítélni, hogy jó eredménynek számít-e, de Amerikában majdnem tízmillióan kísérték figyelemmel a USS Colorado atomtengeralattjáró legénységének vakmerő parancsmegtagadását.

Mindenképpen eredeti, de elég kegyetlen történettel rukkolt elő a Last Resort című tévésorozat két készítője, Shawn Ryan és Karl Gajdusek. Csütörtökön bemutatásra kerül sorozatuk ugyanis egy atomtengeralattjáró legénységéről szól, mely megtagad egy tűzparancsot, mely eredményeképp az amerikai hadsereg közellenségnek nyilvánítja a hajót és rakétákat indít meg ellene. A 18 atomtöltettel rendelkező hajó legénysége a biztos halál árnyékában úgy dönt, hogy elfoglal egy egzotikus szigetet, és mini atomhatalommá nyilváníttatja magát, míg nem sikerült tisztázni a történteket.


A Last Resort első részét Amerikában pár százezer néző híján 10 millión kísérték figyelemmel, amellyel ugyan alulmaradt az ugyanabban az idősávban sugárzott Agymenők-Két pasi meg egy kicsi-duóval szemben, de az amerikai X-faktorral majdnem azonos nézettséget ért el, s a másik két konkurens csatorna, az NBC és a CW aktuális sorozatait magabiztosan le is győzte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • meteoreső #3
    Abban jó a sorozat hogy nem a szokásos nacionalista csatahajó hős katona klisé.
    De ha egy igazi atomtengeralattjáró parancsnoknak megmutatnád csak nevetne rajta.
    Miért nem mondta hogy a csak az amerikai elnöktől fogad el parancsokat?
    Atomhatalmat alakítani vicces :)
  • god25 #1
    Hatalmas volt. Nem tudtam mi lesz belőle és nagyon kellemesen csalódtam. Jó kezdet lett.