Szekeres Viktor

Tankos üldözés és durva robbanás a Halálos iramban 6 új videóján

Újabb látványos jeleneteket vettek fel a Halálos iramban-sorozat hatodik részéhez, melyek felvétele tenerifei helyi lakosok és turisták közreműködésével utat találtak a netre.

Újabb meglehetősen látványos videó került fel a netre a Halálos iramban című filmsorozat hatodik epizódjának forgatásáról, mely jelenleg Tenerifén zajlik. A filmesek és a kaszkadőrök továbbra is egy autópályás üldözési jelenetet forgattak, melyben egy tank is részt vesz. A látványos, igaz eredeti tempójában kissé lassítottnak ható jelenetet ezúttal egy felüljáró felrobbantása is színesítette, melyet vélhetően a tank által kilőtt lövedék okozott. (Aki nem látta a múlt héten a netre felkerült videókat, azoknak itt vannak összegyűjtve.)


A filmnek hivatalos címe továbbra sincs, így megmaradunk a Halálos iramban 6-ként való emlegetésénél, s mint arról már korábban beszámoltunk, az új szereplőkhöz (Gina Carano, Luke Evans, Joe Taslim) a korábbi gárda (Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez) csatlakozik, valamint az ötödik epizódból megismert Dwayne Johnson. A film amerikai premierjére május 24-én fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #4
    Remélem ez is olyan jól sikerül, mint az 5. rész.
    Utóbbi időkben az egyik legjobb film, amit láttam.
  • Jawarider #3
    Várós !!!!
  • dresden1 #2
    Miért? Úgy lenne a reális, hiszen a valóságban is továbbment. De nyilván majd CGI-vel leesik a kocsi, és majd jönni fognak a panaszok, hogy ez így nem reális. :)
  • lived #1
    Remélem a filmben már nem úgy fog látszani a híd robbantós rész mint ebben a videóban. Robban és leszakad a híd, de a robbanáskor éppen a felüljárón áthajtó kocsi szépen megy tovább XD