Szekeres Viktor

A harmadik Hulk-film a világűrben fog játszódni?

A Marvel Studios az első két Hulk-film bukása ellenére sem mondott le a karakter ismételt bevetéséről, s lehet, hogy újabb saját filmet fog kapni a szuperhős - de csak A bosszúállók 2 után.

Valószínűleg a Marvel Studios egyik nagy szívfájdalma az, hogy a Hulk főszereplésével készült mozifilmek csődöt mondtak. Történt mindez annak ellenére, hogy az egyik kifejezetten jól sikerült, de a másik sem állítható be a pocsék Marvel-projekteket tartalmazó sorba. És mégis, a közönséget egyszerűen nem érdekelte Bruce Banner, sem zöld óriásként tomboló énje. Az első Hulk Eric Banával 2003-ban került mozikba, a második Edward Nortonnal 2008-ban. Mindkét film nagyjából 150 millió dollárba került, mindkét film valamivel több, mint 130 millió dollárt termelt Amerikában, nemzetközileg pedig 113 és 128 milliós bevételt értek el. És ezzel egyik sem lett siker.

Azóta viszont Hulk visszatért (immáron Mark Ruffalóval) A bosszúállókban, s egy tévésorozat is készül vele, tehát nem csoda, ha ismét szóba került a téma egy Kevin Feige-interjúban. A Marvel Studios vezetője elmondta, hogy jelen állás szerint szinte bármelyik képregényes sztorit képesek lennének adaptálni, s bár elég zsúfolt a stúdió naptárja, idővel szeretne ismét Hulk-filmet készíteni, mert szerinte a karakter képes elvinni a hátán egy saját filmet. Erre azonban A bosszúállók második részének bemutatásáig biztosan nem fog sor kerülni. Azonban, amikor sor kerül, akkor az is lehet, hogy egy nem a Földön játszódó sztori kerül adaptálásra, hiszen Feige egyik interjúja során elárulta, hogy a Planet Hulk történetet nagyon klassznak tartja, de a World War Hulk is kifejezetten jó szerinte - márpedig mindkét történet a világűrben, s más égitesteken játszódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #8
    A Planet Hulk még talán belefér egy filmbe, de a World War Hulk tuti nem.
  • Wittgen #7
    Én odavoltam a Bana-féle Hulk filmért, de a Nortonos is tetszett. Nem is értem, miért nem volt vevő rájuk a közönség.
  • Chocho #6
    Én értem: az első Hulk egy komoly film, ami elijeszti a buta nézőket, míg a Vasember és társai mindenki számára emészthető popcorn-mozik. Nem rosszak, félreértés ne essék, csak épp nem kívántak velük művészi magasságokba emelkedni.

    Egyébként a második Hulkot jobb elfelejteni, én legszívesebben az összes kópiát tűzre vetném.
  • NovaTerra #5
    Pedig szerintem az első Hulk kiemelkedett a többi marveles adaptáció közül. Nem is értem, hogy lehet egy sokkal bugyutább iron man film sikeresebb. Vagyis értem, csak nem örülök neki. A 2. Hulk viszont nekem sem tetszett.
  • dresden1 #4
    Ja, mert Ruffalo dönti el, hogy legyen-e film. Ez így vicces volt. A Marvel elnöke szerint lehet, hogy lesz, de te a színésznek hiszel? :))

    Mint ahogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz tévésorozat. Egyre valószínűbb, hogy nem lesz.
  • billbester #3
    Nem lesz 3. film! Ruffalo elmondta. Már cska a filmekbe fogják beleépíteni a Planet Hulkot illetve egyéb Hulk mozit. Hulk már csak vendégeskedik majd a filmekben. Már csak tv sorozat lesz jövő évtől ami még jobb (bár nem igen hiszem, hogy sok köze lesz a Cinematic Universe-hez de ki tudja :D)
  • wedge31 #2
    World War Hulk óriási lenne de kicsi rá az esély ebbe a mostani rózsaszin Marvel filmes dömpingbe.
  • Etinger #1
    Raffalonak áll messze a legjobban Banner karaktere.