Szekeres Viktor

Új képek a Hobbit szerdai előzetese előtt

Aki nem bírja ki a várakozást A hobbit: Váratlan utazás szerdai új előzetesének megjelenéséig, az hat új képet nézhet meg a filmből, s láthatja ismét Bilbót, Gandalfot, no meg a törpöket.

Szerdán tartják meg az idei Hobbit-film legújabb előzetesének világpremierjét, de hogy addig is elteljen valahogy az idő, a USA Today megjelentetett pár új képet Peter Jackson filmjéből, A hobbit: Váratlan utazásból (The Hobbit: An Unexpected Journey), melynek magyar premierjére december 13-án fog sor kerülni, 2D-ben, 3D-ben és várhatóan a hazai IMAX-moziban is meg lehet tekinteni majd a trilógia első darabját.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Mint az ismeretes, az eredetileg két részesre tervezett Hobbit-adaptáció végül három részes lesz. A hivatalos magyar címmel egyelőre még nem rendelkező The Hobbit: The Desolation of Smaug 2013. december közepétől lesz látható itthon, világpremier keretében, míg a harmadik epizód, A hobbit: Egyszer oda, aztán vissza (The Hobbit: There and Back Again), mely a második tervezett címét kapta 2014. július 18-án fog bemutatásra kerülni Amerikában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #8
  • pepe792 #7
    És az előzetes itt
  • GaborT28 #6
    Nehogy félre érts az eddigi kommentjeim miatt! Én is várom; olvastam is a többi Tolkien művel egyetemben. A király visszatér végét én inkább a megye megtisztításával fejeztem volna be, mert így kissé úgy tűnt, mintha Gondor, Rohan és Mordor kivételével egész Középfölde mit sem sejtett volna az egész "felhajtásról". Ennek ellenére tényleg jó filmek lettek (és csak a bővített verziókat ajánlom én is).
    De a Hobbit egy sokkal könnyedebb történet, kevesebb szálon futnak az események; kíváncsi leszek, mit lehet ezen húzni 3x(kb)130(?) percig.
  • H3nG #5
    Igazából a 3.részen elég sokat rövidített PJ. Szarumánt nem a toronynál ölték meg :) Én sajnáltam hogy kihagyták a morotvai csatát a filmből... és továbbra is azt mondom hogy semmi baj nem volt az eddigi részekkel(természetesen a bővített verzióval) és bízom benne hogy a hobbittal se lesz. Tartalom van amivel kitöltse (amugy több mint 300 oldalas és a jegyzetekből valamint más írásaiból is kibővítették), pénz van amiből látványosra csinálja. Engem csak a 3D erőltetése zavar egy kicsit de mivel nem kötelező abba nézni egye fene. Úgy gondolom lesz egy kötelező film az ünnepek környékén a Bud Spencer/Terence Hill bunyó karácsonyig -on kívül :)
  • GaborT28 #4
    Igen:D Mert nem hiszem el, hogy minden nagy címet ennyire lekell butítani mostanában.
  • H3nG #3
    Téged nagyon megbánthatott PJ hogy ennyire hisztizel minden hobbitos cikknél :D
  • GaborT28 #2
    Meglepődtél? Azok után,hogy Gyűrűk Ura hosszúságú filmet csinálnak egy (mennyi is?) kb 200 oldalas könyvből?
    Aláírom; látványos lesz. De, hogy a sztori a Király visszatér fináléjának bosszantó elnyújtásával vetekszik majd az holtbiztos.
  • jAMEsbAUd #1
    A hobbit: Egyszer oda, aztán vissza????????????

    Egyszerűen csak Oda, vissza... a könyvben is így hívják, a Gyűrűk Ura filmben is...