Szekeres Viktor

Zúzós előzetes Texasi láncfűrészes 3D-nek

Egy klasszikus slasher filmet idéz meg a legújabb, immáron 3D-ben forgatott Texasi láncfűrészes-film előzetese. A nagy kérdés, hogy a horrorínségben vajon a hazai mozikba is eljut-e a film.

Pár napja egy remek plakátot kapott a Texas Chainsaw 3D, most pedig egy zúzós előzetest, melynek valószínűleg legjobban a slasher filmek rajongói fognak örülni, hiszen ők már elértek oda, hogy bármiért hajlandóak lennének lelkesedni, ugyanis a sok szellemes és ördögűzős film között a kaszabolós horror műfaja meglehetősen ritkán jelenik meg mostanában moziban. A kevés kivétel egyike lesz a sokadik Texasi láncfűrészes-epizód, mely abban különbözik az előzőektől, hogy teljes jogú folytatása lesz a klasszikus, 1974-es első résznek.


Az Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Trey Songz és Gunnar Hansen főszereplésével készült filmet John Luessenhop rendezte, akinek 2000-es bemutatkozása, A fogoly, valamint a 2010-es év egyik nagy meglepetésének számító Tökéletes bűnözők után ez lesz a harmadik filmje. A nevét pedig talán azért is érdemes megjegyezni, mert a Texasi láncfűrészes-sorozat előző két, 2000-es években készült epizódját olyanok készítették, akikre nemrég már kifejezetten nagy költségvetésű filmeket bíztak. A horrorszéria a Conan, a barbárt készítő Marcus Nispelnek és A Föld inváziója - Csata: Los Angelest, valamint A titánok haragját rendező Jonathan Liebesmannek jelentett ugródeszkát.

A Texas Chainsaw 3D amerikai premierjére január negyedikén kerül sor, a hazai bemutatóról egyelőre nem tudni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #2
    Nem mondhatnám, hogy meggyőző volt az előzetes. Eléggé uncsi és kiszámítható, attól félek, hogy olyan uncsi lesz, mint az új péntek 13 és a rémálom...
  • Zombee #1
    Konkrétan a hetedik Texasi láncfűrészes film lesz ez.
    Tegyük hozzá, hogy a cikkben is említett Gunnar Hansen alakította az első részben is Bőrpofát, bár az imdb szerint itt csupán archív jelenetekben szerepel, amikről nem derült ki, hogy csak archívnak tűnők, vagy valóban a 74-es klasszikusból emelik át - az imdb inkább az utóbbira enged következtetni. Drayton Sawyer szerepében pedig visszatér Bill Moseley, aki a 86-os folytatásban is alakította a karaktert.