Szekeres Viktor

Jó kis videó a Taken 2 kaszkadőr jeleneteiről

Nem semmi autós üldözéseknek lehet szemtanúja a moziban az, aki az Elrabolva 2-re jegyet vált októberben. Legalábbis ezt ígérik a színészek, akik nyilvánvalóan azért elfogultan nyilatkoznak.

A Taken 2, azaz az Elrabolva 2 is elérkezett ahhoz a fázishoz, amikor a marketingesek már nem a sokadik előzetest kínálják a nézőknek megtekintésre, hanem inkább színfalak mögötti anyagokkal próbálják kényeztetni azokat, akik biztosan megnézik a filmet a moziban. (Vagy van olyan, aki esetleg még bizonytalan és nem döntötte el, hogy érdekli-e őt az Elrabolva 2, vagy sem?) Persze az alábbi videó is felfogható egy kvázi előzetesként, de mindenképp némi pluszt ad hozzá azt, hogy színészek is megszólalnak benne - magánemberként.


Az Amerikában október ötödikén, itthon pedig hat nappal később bemutatásra kerülő filmben a készítők és a színészek elmondása szerint is lélegzetelállító autós üldözések lesznek, de a látottak alapján az egyéb akciójelenetekre sem panaszkodhatunk majd. Kérdés, hogy a film összességében hogyan fog összeállni a rendező, Olivier Megaton (A szállító 3, Colombiana) kezében, aki korábbi Hollywood-közeli filmjeivel csak azt bizonyította, hogy nem túl tehetséges.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • willcox #1
    "Olivier Megaton (A szállító 3, Colombiana) kezében, aki korábbi Hollywood-közeli filmjeivel csak azt bizonyította, hogy nem túl tehetséges." - ezeknél sokkal szarabb hollybóvli filmek vannak.