Szekeres Viktor

Ütős plakátot kapott az új Texasi láncfűrészes

Egy, a rajongói szíveket minden bizonnyal megdobogtató plakáttal kezdődött meg az új Texasi láncfűrészes-mozifilm marketing kampánya. A Texas Chainsaw 3D a tervek szerint január elején mutatkozik be.

A Fangoria című horror magazinnak jutott az a megtiszteltetés, hogy bemutathatta a széles közönségnek a legújabb Texasi láncfűrészes-mozifilm, a Texas Chainsaw 3D első plakátját. Az Amerikában január negyedikén bemutatásra kerülő horror szereplőgárdája cseppet sem meglepő módon inkább fiatal színészekből fog állni, feltűnik a filmben többek között Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Trey Songz, Keram Malicki-Sanchez és Shaun Sipos.

A plakát valószínűleg minden horrorrajongó szívét meg fogja dobogtatni, hiszen az jó pár korábbi epizód maszkjait ábrázolja. A magyar címmel egyelőre még nem rendelkező Texas Chainsaw 3D egyébként nem feldolgozás vagy reboot lesz, hanem az 1974-es klasszikus, A texasi láncfűrészes mészárlás közvetlen folytatása. Olyannyira folytatásról van szó, hogy a fonalat onnan veszi fel, ahol Tobe Hooper klasszikus befejeződött annak idején. Persze ettől még az új film nagy része nem a hetvenes években, hanem a mában fog játszódni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Nekem tetszik, bár gondolom, multiplexekben nem fogják kitenni :).
    Külön öröm, hogy nem remake lesz, hanem egy régi sorozat új része. Ezt hiányolom, ha már egyszer hozzányúlnak valamihez, mostanában mindig csak remake, pedig folytatni is lehetne.
  • god25 #1
    Ez tényleg ütős! :D