Szekeres Viktor

Szuperemberek nyomában… az új Discovery-sorozat

A Discovery Channel őszi műsorrendjében a visszatérő kedvencek mellett jó pár az új sorozatok is megtalálható lesz. Ezek egyik, a Szuperhős születik különleges képességű emberekkel fog foglalkozni.

Szeptember 7-én, pénteken 22.00-tól mutatja be a magyar Discovery Channel a Szuperhős születik című új sorozatát, melyben a világ minden tájáról származó jelentkezők mérkőznek meg egymással. A jelentkezők rendkívüli fizikai és szellemi képességeit a legkorszerűbb laboratóriumokban vizsgálja meg három nemzetközi hírű tudós, akik próbálják megfejteni az emberfelettinek tűnő képességek eredetét, megérteni azok működését és megtalálni a teljesítő képesség határait.


A képességeket öt kategóriában vizsgálják - sebesség, erő, állóképesség, szellemi képességek és egyéb készségek - a szakértők mindegyik epizódban egy-egy kategória öt képviselőjét vizsgálják meg csúcstechnológiával felszerelt laborjukban, hogy kiderüljön, hogy a gravitációt legyőző bázisugrók, káprázatos matematikusok, kígyóemberek, élő fekvőrendőrök és hihetetlen jégbúvárok közül ki lesz az, aki kiérdemli a "szuperhős" címet. A sorozatban tehát egy sor különleges, hihetetlen képességek birtokában lévő embert ismerhetünk meg, miközben az emberi test és elme működését is jobban megérthetjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!