Szekeres Viktor

Már tavasszal bemutatják a Jurassic Park 3D-t

Úgy volt, hogy csak nyáron fogjuk 3D-ben látni Spielberg dinoszauruszait, azonban a Universal stúdió nem játszik a rajongók idegeivel és már tavasszal elhozza sokak kedvencét.

A Universal stúdió sajtóközleményben jelentette be, hogy előrehozta a 3D-sre felturbózott Juassic Park premierjét. eredetileg Amerikában 2013. július 19-én mutatták volna be Steven Spielberg térhatású effektekkel megtámogatott filmjét, de az új műsorrendben már az április ötödikei dátum áll a film címe mellett. Ez azt is jelenti, hogy a film Colin Farrell és Noomi Rapace thrillerével, a Dead Man Downnal fog közvetlenül versenyezni a nézők kegyeiért, de ugyanazon a hétvégén fogják bemutatni Sandra Bullock új komédiáját is, a The Heatet.

A döntés okait nem részletezte a Universal, azonban feltételezhető, hogy a nyári telített 3D-s kínálatból akarták kivonni a filmjüket. A tavasz mindenképpen nyugodtabb lesz ilyen szempontból, a Jurassic Park premierje után egy ideig nem lesz 3D-s bemutató, igaz előtte egy héttel a G.I. Joe: Megtorlás, két héttel pedig a Jack The Giant Killer fog igényt tartani a 3D-s vetítésekre alkalmas termekre.

A Universal a megürült július 19-ei időpontra az eredetileg június 28-ai premierdátummal bíró R.I.P.D. bemutatóját tolta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #3
    Ha sikere lesz talán elkészülhet a negyedik rész is.
  • shenmuedc #2
    Imádom a filmet. Lehet teszek egy próbát vele 3d-ben is.
  • GaborT28 #1
    3D ide vagy oda, élmény lesz újra moziban megnézni.