Szekeres Viktor

Meztelenkedéssel próbálják eladni Koltai Róbert új filmjét - itt az előzetes

Megérkezett Koltai Róbert 2009-ben forgatott filmjének első előzetese, melyben Vinnie Jones és Michael Madsen is feltűnik. A premierre október 18-án fog sor kerülni.

Megérkezett Koltai Róbert "új" filmjének, a Magic Boysnak az első előzetese, mely valójában inkább csak afféle teaser videó, de a szerepe ugyanaz, hiszen el kell adnia az idehaza október 18-án bemutatásra kerülő filmet. Újnak persze csak azért számít a Magic Boys, mert most lesz végre moziban is látható, egyébként már 2009-ben leforgatták, csak azóta különböző okok és a készítők botrányai miatt nem került sor a premierre.


A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Pindroch Csaba, Szabó Győző és Hujber Ferenc, de az angol forgatásoknak hála Michael Madsen, Vinnie Jones, Jamelia és Tamer Hassan is tiszteletét tette P. Koltai Gábor producer alkotásában. Fura módon a Magic Boys némiképp hasonlít a napokban bemutatott Magic Mike-hoz, hiszen mindkettőben chippendale fiúk körül forog a történet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #5
    Bezzeg a Strenght and Honour-t IMDb senki nem akarja idehaza forgalmazni. Még csak feliratosan sem. Négy évig lestem, de semmi. Még csak letölthető magyar felirat sincs hozzá. Sehol. Pedig mennyivel inkább megnézném ezt, Mint Koltai új filmjét. Habár, kb egy éve már, hogy nem kerestem. Megyek is, hátha.. :)
  • nessboth #4
    Ez az a film, amiben a Rammstein gitárosa (Richard Kruspe)játszotta volna Madsen szerepét...bölcs ember, hogy visszalépet...egyébként a cikk elolvasása nélkül is tudtam: Hujber Feri nem hiányozhat.
  • Zombee #3
    Atyaég, már rég el is feledkeztem róla, hogy Michael Madsen itt forgatott. Értem én, hogy ő és Vinnie Jones igazi B arcokká váltak az évek során, de azért úgy tűnik, mindig van lejjebb. Az utóbbi évtized Koltai filmjei alapján szinte biztos vagyok benne, hogy ők is ráleltek az ösvényre.
  • GaborT28 #2
    Újabb szenzációs magyar film...
  • Tyler1 #1
    Koltaival volt egy interjú még valahol, amiben azt mondta, hogy hűű ez micsoda nagyszabású projekt, és promotálják a világ minden jelentős részén, és talán beindul a magyar filmipar, stb. Ehhez képest 3 év után kihozzák, pont amikor a totál téma-, és címazonos Magic Mike is kijön.
    Jól spekuláltak...