Szekeres Viktor

Ilyenre sikerült a The Expendables 2 magyar plakátja

Biztos vannak, akik azonnal szobájuk falára követelték a The Expendables 2 fő mozis plakátját, de aki elég türelmes volt, az már a magyar plakátot is beszerezheti valahonnan.

Egy ideje már magyar plakátja is van a The Expendables - A feláldozhatók második részének, így mindenképpen egy tartozásunkat tudjuk le azzal, hogy bemutatjuk nektek a képet, mely természetesen azoknak nem okoz meglepetést, akik követték a filmről szóló híradásokat. Az alig 90 perces akcióorgiát itthon a ProVideo forgalmazza, s kevesebb, mint két héttel az amerikai premiert követően, augusztus 30-tól nézhetjük meg.

Augusztus 30-án egyetlen másik alkotás mutatkozik be a The Expendables - A feláldozhatók 2 mellett, mégpedig a Rómának szeretettel (To Rome with Love), mely annak ellenére, hogy természetesen jobban sikerült, nem fog konkurenciát jelenteni Simon West filmjének, hiszen Woody Allen rendezései javarészt más közönséget céloznak meg. Az akciófilmnek így minden esélye megvan arra, hogy maximalizálja bevételét és sikeresebb legyen, mint elődje, bár az is igaz, hogy szeptember hatodikától lesz látható itthon A Bourne-hagyaték.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!