Szekeres Viktor

Itt az új Schwarzenegger-akciófilm első előzetese

Arnold Schwarzenegger visszatért, s habár már nem olyan, mint régen, azért most sem okoz csalódást. Legalábbis a The Last Stand első előzetesét látva ezt jelenthetjük ki nyugodt szívvel.

Ott leszel a moziban?
  • Igen. Mindenképp megnézem.
  • Csak akkor, ha jókat olvasok róla.
  • Maximum letöltöm, de nem mozizok.
  • Kizárt, hogy ilyet megnézzek.
Bár szerepelt a The Expendables - A feláldozhatókban és benne lesz a film folytatásában, az igazi visszatérést Arnold Schwarzenegger számára a The Last Stand fogja jelenteni az akciófilmek műfajába. Illetve inkább azt mondjuk, hogy ez lesz az első igazi főszerepe Hollywoodba való visszatérését követően, hiszen az előzetes kissé csalóka, a film nem akcióorgia lesz, hanem inkább krimiszerű thriller, de a lényeg, hogy az egykori akciósztár nem fog kegyelmezni.


Szó mi szó, már nem néz ki fiatalnak, el is ejt önironikusan egy megjegyzést arról, hogy már öregszik, azonban még mindig jól állnak a kezében a különböző automata és félautomata fegyverek. Egyelőre sajnos még nem tudjuk, hogy itthon mikor lesz látható a The Last Stand, de az amerikai premier dátuma már ismert: január 18-a. A film rendezője egyébként az a Kim Jee-Woon, akinek ez lesz az első hollywoodi filmje. Korábbról olyan ázsiai filmek fűződnek a nevéhez, mint A csendes család, A csalás királya, a Keserédes élet vagy A jó, a rossz és a furcsa, de a legismertebb filmje mindezidáig a Két nővér.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #15
    Hm, no comment......
  • Zombee #14
    Sőt, förmedj el, én megvettem az Expendables kétlemezes kiadását is, sőt, itt vannak sorban a kult Schwarzenegger/Stallone filmek mind, eredetiben.
  • Zombee #13
    Igazad van, csak szép hősdrámákra, meg ADIS betegekről szóló filmekre szabad moziba beülni. Esetleg csillámfaszpónivámpírosra.
  • zetortraktor #12
    Mozi? Ugyan már. Ezeket tékából kell kivenni és úgy nézni. Vagy legalábbis letölteni. És élvezni őket, de minek fizetni értük? Nem értem.
  • Jawarider #11
    Még jó, hogy nem láttam. Most , hogy Svarci-Sly duó újból forgat ismét fogok moziba járni.
  • Laza #10
    Csatahajó? Az borzalom volt a köbön :)
  • Zombee #9
    Ez jónak tűnik, Schwarzi rendet tesz ismét, végre újra béke lesz a világban :).
  • citkar #8
    Szerintem svarcinak jól áll ez a dolog és legalább nem akar újra huszonévesnek tűnni. Biztos megnézem a filmet, az akciófilmekhez értett azért, ez kétségtelen.
  • Jawarider #7
    Bevallom inkább egy Svarcis filmre ülök be mint pl. csatahajóra. Nem mondom , hogy az rossz, de Svarci mindig is hozott valami plusz hangulatot, kategóriát stb. a filmekbe.
  • STREEX #6
    Nahát. Ezt a jó, a rossz és a furcsát épp mostanság raktam fel a youtube-ra. Bár még nem láttam, de érdekesnek hangzik a storyja:
    Mandzsúriában vagyunk, a 30-as években. Térképkeresési láz indul, amibe aztán mindenki beszáll. A nagy hármas is. A cím szerint ott van egyszer a Rossz. Ő Mandzsúria leghíresebb banditája. Több, mint egy tucat emberével sikeresen állítja meg a vonatot, amin a kincses térkép is utazik. Azonban, mire odáig elérnének, hogy lecsapjanak a térképre, addigra már hűlt helyét találják. Na őt üldözi, szeretné elkapni, meg ugyanúgy pályázik is a keresett tárgyra, a Jó. Egy fejvadász, aki próbálja gyűjteni a búsás wanted fejeket, nagy sikerrel, hisz senki nem tudja őt megállítani. Vagy mégis? Nem utolsó sorban, jön a kakukktojás, a Furcsa. Kicsit félnótás, meg hibbant természete most is a rosszba a sodorja. Olyat tesz el a kabátzsebébe, amit nem szabadna. A térképet! Itt kezdődik a "mindenki keres, mindenkit, meg mindent." Ehhez csatlakoznak majd a japán, meg a mandzsúriai különböző fegyveres alakulatok. Tehát a végére elég szép kis csapat gyűlik össze...

    Egyébként ez tényleg jónak tűnik remélem nem lesz bukás.