Szekeres Viktor

Vadító plakátok az új Bond-lányokról és a főgonoszról

Remek képekkel gazdagodhat a Bond-rajongók gyűjteménye, hiszen saját plakátot kapott a legújabb Bond-gonosztevő és a 007 - Skyfall két leányzója is. Persze a 007-es sem maradt le a plakátokról.

Négy karakterplakát érkezett a 007 - Skyfall (Skyfall) című, sorban 23., James Bond-filmhez, melyet itthon nem a plakátokon feltüntetett október 26-i dátummal fog bemutatni a UIP-Duna Film, hanem a tervek szerint már október 25-én. A plakátokon a James Bondot alakító Daniel Craig mellett láthatjuk Javier Bardemet, aki a fő rosszfiút, Silvát fogja alakítani, valamint két Bond-lányt, Eve-et és Severine-t, akiket Naomie Harris és Berenice Marlohe fog játszani.

Klikk ide! Klikk ide!

Persze mellettük is lesznek még kiemelt szereplők, többek között Ralph Fiennes, Albert Finney, Helen McCrory, Ola Rapace és Tonia Sotiropoulou. A James Bond táborát gyarapító Q szerepében ezúttal Ben Whishaw-t láthatjuk, és természetesen Judi Dench is visszatér M szerepében, ráadásul a film története is körül9tte fog forogni, a 007-esnek őt kell tisztáznia, ugyanis valaki a múltját felhasználva próbálja őt megsemmisíteni.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #10
    Attól még a jogot fenntarthatjuk, hogy ez ne tetsszen. Épp mostanában nézem elölről a sorozatot, Connery és Moore nagyszerűek. Nekik elhiszem, hogy egy film alatt 2-3 nőt ágyba visznek, mellesleg a szériára egy finom humor mindig is jellemző volt. A történet meg mese, nekem személy szerint azok a részek tetszenek a legjobban, amikor valami igazán megalomániás szuperbűnöző az ellenfél, van egy hatalmas bázisa, és még az világűr sem elérhetetlen számára. Mint pl. Blofeld, Dr. No vagy Hugo Drax.
  • kalapos01 #9
    Ha nem tudod, akkor nézd meg melyik a legsikeresebb Bond-film. Vagy melyik a második legsikeresebb. Vagy, hogy előtte milyen gyenge Bond volt. Craiggel végre nézik is az emberek a Bond-filmeket.
  • jackoneill90 #8
    Olyan a képen mintha a szmokingjába készülne szarni. Ez egy nagyon rossz bond színész, nem értem miért pont ő kellett erre a szerepre.
  • NEXUS6 #7
    Igen, hasonló a véleményem. Daniel Craig pl a Tortában nagyon jó volt, egyik kedvenc filmem. Nem tudom kinek adtam kölcsön, pedig most megnézném, de hát ez a jó filmeknek/könyveknek a sorsa.

    Persze ennek a Bond figurának nagyjából köze sincs a valósághoz. A valódi ügynökök sokkal inkább olyanok lehetnek, mint a Craig gyerök, a maga jellegtelenségével, mert így nem hívják fel magukra a figyelmet, ugyan is ez a lényeg, ettől lesz jó ügynök valaki, többek között.

    Azonban ez a Bond sztori egy mese. Egy felsőkörökben mozgó menő csávóról szól akinek van egy abba a körbe illő kisugárzása, Craignek meg nincs.
    Pl. Roger Moore rengeteg más hasonló szerepben hozta ezt a figurát, Angyal, Minden lében kétkanál stb. neki erre nem kellett gyúrnia, mármint, nem kell megjátszania, mint ahogy Pierce Brosnan-nek, vagy Timothy Daltonnak, vagy Sean Connery-nek sem.

    Pl a Torta pont arról szól. hogy Craiget, hogyan szopatják azok a menő csákók, akiknek a köreibe soha nem fog beletartozni.
  • Pretorian #6
    Nem azt mondom hogy rossz színész, mert nem az.
    Ha már Sam Mendes, pl. a Road to Perdition-ben szerintem nagyon jó volt.
    Gyűlöltem a karakterét, ergo nagyon jól játszotta a szerepét.
    Egyszerűn nincs köze James Bondhoz a palinak.
    Én is kigyúrhatom magam 9 hónap alatt akkorára mint ő, attól még nem lesz belőlem James Bond.
    Ha megnézed a korábbi James Bondokat, mindegyikükben megvolt az a tipikus brit/ír sárm, amitől James Bond James Bond lesz.
    Sötét hajuk, markáns arcuk volt. Ezek a külsőségek egyszerűn hozzá tartoznak a karakterhez.
    Ehhez képest itt van ez a Craig a szőke hajával, kerek fejével + az üres tekintetével.

  • NEXUS6 #5
    Ahogy kinéz ebben a szmokingban, ha bemegy egy nagyon elit helyre, akkor kérnek tőle egy étlapot, max.

  • NEXUS6 #4
    Daniel Craignek pedig van 1-2 jó szerepe. Mondjuk a Bond féle bonvivan szjúpörhíró (legalább is annak kéne lennie) nem az. Lecserélhetnék mondjuk ... akárkire.
    ;)
  • Pretorian #3
    Kíváncsi vagyok mennyi pénzébe került a stúdiónak Sam Mendes-t megszerezni ehhez az okádék, szenny divatfrencsájzhoz. Ma sajnos elég a közönségnek az, ha teleb*sszák a filmet reklámmal, közepes nőkkel, fullos autókkal + látványos akciójelenetekkel. Ehhez tényleg Sam Mendesre volt szükség?
    + Ebből a Daniel Craig-ből lényegében csak a Bond-féle sárm hiányzik, amire az egész karakternek épülnie kéne. Na mindegy. Kb. a Goldeneye óta nem készült normális Bond-film.
    A vadító csajokat én sem látom egyenlőre, lehet szívnom kéne 1-2 csíkot.
  • woy #2
    az első képen én vagyok a második képen apu
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Hol vannak a vadító képek és lányok? Én nem látok egyet sem...