Szekeres Viktor

Stallone Jézust alakít a The Expendables 2 új plakátján

Szörnyen sok plakát született a The Expendales - A feláldozhatók 2-höz, s bizony nem csak a reklámanyagok mennyisége magas, hanem a minőségükre sem lehet panasz.

Lehet, hogy a The Expendables - A feláldozhatók második részéhez készített 21. plakát sikerült legjobban? Mindenesetre ötletes a karakterek beültetése az Utolsó vacsorás csoportképhez, még akkor is, ha már jó pár tévésorozat és film ellőtte ezt a gaget, amely sokadjára is hatásos. A nagy kérdés, hogy jelent-e valamit, hogy ki hol helyezkedik el a kép közepén meditáló Barney Rosshoz képest, illetve, hogy van-e egyéb rejtett tartalma a fotónak.

Klikk
ide!

A nálunk augusztus 30-án bemutatásra kerülő akciófilm itthon minden bizonnyal sikeresebb lesz, mint a két évvel ezelőtti első rész, s valószínűleg nemzetközi viszonylatban is hasonló lesz a helyzet, pedig a 171 milliós Amerikán kívüli bevétel sem volt piskóta. (A látványos filmekre és folytatásokra Európa és Ázsia sokkal inkább vevő, mint Amerika.) Amerikában viszont már közel sem ilyen egyértelmű a helyzet, bár az előrejelzések szerint az első epizód 103 millió dolláros bevétele túlszárnyalható lehet. Ekkora söpréshez a 2010-es filmnek 34,8 milliós premierre volt szüksége.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)