Szekeres Viktor

2014-ben is folytatódhat a How I Met Your Mother

Még sehol sincs a tavasz, mégis már arról folynak a tárgyalások, hogy 2013/14-es évadra meghosszabbítsák az Így jártam anyátokkal, azaz a How I Met Your Mother című sorozatot.

Itthon még csak a hatodik évadot láthattuk az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) című szituációs komédiából, Amerikában viszont ősszel már a nyolcadik szezonját kezdi meg a sorozat. S ha mindez nem lenne elég, akkor a CBS csatorna szóvivője megerősítette, hogy folynak a tárgyalások a készítőkkel egy esetleges kilencedik évad berendeléséről is. Ezek a tárgyalások valószínűleg azért kezdődtek meg ilyen korán, hogy abban az esetben, ha nem születne megegyezés, az íróknak legyen lehetősége lezárni valamilyen szinten a történetet.

A folytatással kapcsolatban persze érdekes kérdés, hogy a színészek miképp viszonyulnának egy kilencedik szezonhoz, hiszen az ő szerződésük is lejár, s valószínűleg nem keveset kéne fizetni nekik egy újabb évad elvállalásához a Marshallt alakító Jason Segel például egy interjúban elmondta, hogy a mozis szerepek miatt nem is folytatná tovább a sorozatot a 8. évadon túl. A megegyezés valószínűleg a CBS-en nem fog múlni, hiszen az első pár évad botladozásait követően mostanában a csúcson van a széria nézettség tekintetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)