Szekeres Viktor

Az új Batman nem ér A sötét lovag nyomába

Hiába volt 65 millió dollárral több A sötét lovag: Felemelkedés költségvetése A sötét lovagénál, a film amerikai bevételei elmaradnak az előző epizódtól. A befejező rész tehát nem fog rekordokat döntögetni.

Amerikában Christopher Nolan harmadik Batman-filmje, A sötét lovag: Felemelkedés nem fog olyan jól teljesíteni, mint a második epizód, A sötét lovag. Legalábbis minden jel erre mutat. Ugyanis az állapítható meg, hogy hiába startolt az új epizód jobb hétvégi teljesítménnyel, mint az előző rész (161 kontra 158 millió dollár), a második naptól kezdve már folyamatosan A sötét lovag ugyanazon napi bevételi eredményei voltak a magasabbak.

Egy hét elteltével A sötét lovag: Felemelkedés Amerikában 225 millió dollárnál tart, ekkorra már A sötét lovag 238,5 milliót szedett össze, s az olló várhatóan tovább fog nyílni, hiszen a pénteki becsült eredmények szerint az új film 18 millióval növelte eddig számait, míg a második rész a nyolcadik napon 23 millió dollárra volt jó. Persze mindettől még A sötét lovag: Felemelkedés ahogy várható volt, hatalmas siker, fel fog kerülni a minden idők legjobb bevételeit produkáló filmeket tartalmazó lista élvonalába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)