Szekeres Viktor

Tévésorozat készülhet a Battle Royale-ból

Úgy tűnik, hogy a Battle Royale tervezett hollywoodi mozis feldolgozásából még jó ideig nem lesz semmi, azonban a népszerű könyvet még adaptálhatják tévésorozat formájában.

Hollywood meglehetősen régóta tervezi feldolgoznia Koushu Takami Battle Royale című regényt, melyből 2000-ben Japánban is készült film. Azonban e projekt már jó ideje parkolópályán van, hiába vette meg a megfilmesítési jogokat pár éve Neal Moritz és Roy Lee. A The Los Angeles Times értesülései szerint most mégis esély nyílhat arra, hogy Amerika elkészítse saját verzióját a Battle Royale-ból, azonban mindez nem mozifilmként, hanem tévésorozatként valósulna meg.


A lap ugyanis úgy tudja, hogy a The CW tévécsatorna elkezdett tárgyalásokat folytatni Moritzékkal, s bár ezek még csak előzetes stádiumban tartanak, mivel nem született megegyezés, ráadásul a hírek szerint az eredeti regény írójának is bólintania kell a tervekre. Az ihletet természetesen A Battle Royale és az Alkonyat legjobb tulajdonságait vegyítő Az éhezők viadala című film hatalmas sikere adta, melyben tinédzserek gyilkolják egymást.

A hír egyébként már csak azért is meglepő, mert a The CW csatorna eddig olyan tinisorozatokról híresült el, mint a Pletykafészek, az Odaát, a 90210, a Vámpírnaplók és a Smallville.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!