Szekeres Viktor

Az Álmosvölgy legendájából készül sorozat

Érdekesen hangzó sorozattervet vásárolt a CW csatorna, mely Az Álmosvölgy legendája című regényen alapulna, azonban nem annak idejében játszódna, hanem napjainkban.

Grant Scharbo kitartó írónak számít a tévés szakmában, ugyanis hiába értek véget eddigi sorozatai egy évad után, nem adja fel, újabb és újabb sorozattervek forgatókönyveit írja meg, s ami a nagy szó, adja el csatornáknak. Az író eddig olyan sorozatok stábjában dolgozott, mint a Jake 2.0 - A tökéletes ügynök és a Missing - Elrabolva, valamint természetesen saját készítésű szériáiban, a The Mountainben és a The Gates-ben. Sikert azonban egyik sem aratott.

Talán majd a Sleepy Hollow című sorozatterve, melyet Patrick Macmanusszal talált ki és írt meg. A pilot forgatókönyve olyannyira megtetszett a CW csatornának, hogy már a pilotszezon hivatalos megkezdése előtt lecsapott rá. A történet Washington Irving híres regényének, Az Álmosvölgy legendájának lesz egyfajta modernizálása, mely egy FBI-ügynökről szól, aki egy kisvárosba érkezik, hogy gyilkosságok ügyében nyomozzon. Az ügynököt persze nem Dale Coopernek, hanem Ichabod Crane-nek hívják, a gyilkosságok pedig egészen pontosan lefejezések.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)