Szekeres Viktor

Sorozat, aminek hamarabb látjuk a 2. szezonját, mint az elsőt

Ritkán fordul elő itthon, de volt már rá példa, hogy egy tévésorozat későbbi részeit kezdik el hamarabb sugározni és első évad kerül később adásba. Ezúttal a Válaszcsapással történt meg ez.

Fura módon kerül(t) bemutatásra itthon a Válaszcsapás (Strike Back) című angol-amerikai akciófilm-sorozat, melynek egyes epizódjait Magyarországon forgatták és végre Budapest is Budapestet alakíthatta. Az HBO ugyanis az év első felében a széria második szezonját mutatta be idehaza, s jövő héten szombaton késő este, az m1-en az első évad is adásba kerül. A Válaszcsapásnak az új szezonja egyébként augusztusban kezdődik el Amerikában, s ez várhatóan 2013-ban fog megérkezni a magyar HBO-ra.


Az érdekes keveredés annak köszönhető, hogy az első, hat részes szezon még teljes egészében angol gyártásban készült Richard Armitage főszereplésével, azonban a folytatást már az HBO egyik alcsatornája, a Cinemax finanszírozta. Ráadásul ebben Armitage helyett Philip Winchester és Sullivan Stapleton volt a főszereplő, az évad külön alcímet is kapott, mely Project Dawn volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!