Szekeres Viktor

Durva jó lesz az élőszereplős Tini Nindzsa Teknőcök?

Zseniális akciójelenetek és remek számítógépes animációk fognak a Tini Nindzsa Teknőcök rebootjának csúcsra juttatásában segédkezni. Legalábbis az egyik készítő így látja.

Az MTV nemrég elbeszélgetett a tervezett élőszereplős Tini Nindzsa teknőcök-mozifilm, a Teenage Mutant Ninja Turtles egyik készítőjével, Kevin Eastmannel, aki meglehetősen optimistán válaszolt pár kérdésre. Még azt sem tartotta hátránynak, hogy a film 2013. karácsonyára tervezett premierjét 2014. májusára halasztották, hiszen akkor ünneplik a karakterek születésének 30. évfordulóját.

Eastman, akinek filmes munkássága szinte csak különböző Teknőc-produkciók létrehozásából áll, elmondta, hogy az eddig látottak alapján az új film az eddigi legjobb Teknőc-mozi lesz, az akciójelenetekről szólva a Raid: Redemption stílusát hozta fel, míg az effekteket A majmok bolygója: Lázadás szintjén kívánják elkészíteni. Eastman még Michael Bay-ék tervezett változtatásaival is ki van békülve, mondván a Marvel-karaktereken is rengeteget módosítottak, mégis jobbak, mint valaha.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ates84 #7
    Hogy lehet egy netes cikkíró ekkora egy balfék láma édes istenem.
  • xido #6
    és vajon Splinter mesternél melyik eredetet használják?..a valóst,hogy ember a csatornában válik patkánnyá,vagy a filmest,hogy patkány válik ember méretűvé?
  • NEOreg3 #5
    vajon lesz benne sok robbanás?
  • sandor8206 #4
    "...Zseniális akciójelenetek és remek számítógépes animációk fognak..." sajnos ebből is látszik, hogy mennyire el vannak tévedve ma halivúdban, hogy miben látják egy film "jóságát"
  • Zombee #3
    Effektek, effektek... az nem számít, hogy az első két TMNT mozifilm nem csak az effektek miatt volt annyira jó? Bár tény, 1990-ben a teknőcök mimikája pl. remek volt, jól működött a jelmezes ember+robotvezérelt arc páros.
  • Wittgen #2
    Aha, sajnos 99%-ban az ilyen fogadkozások nem szoktak eredményesek lenni. Pl AvsP2 is ilyennek indult...
  • sajtosnudli #1
    Durva jó lesz? Most ezt a k*rva jó akar lenni?