Szekeres Viktor

A Piranha 3DD írói írják a God of War-mozifilm sztoriját

Újrakezdik a God of War-videójáték mozis adaptációjának tervezését, talán most nem tűnik el a süllyesztőben a projekt. A történetet megírását a Sony stúdió a Piranha 3DD készítőire bízta.

Meglehetősen régen lehetett hallani a God of War című videójáték tervezett mozis adaptációjáról. Évekkel ezelőtt még a Universal Pictures-nél voltak a filmjogok, s a stúdió Brett Ratnert képzelte el rendezőként. Azonban az akkori elképzelésekből végül nem lett semmi, a Universal nem vállalta be a filmet. A jogok azóta már a Sony Pictures-nél vannak megpróbálnak elindulni a kályhától, hiszen a The Hollywood Reporter információi szerint új forgatókönyvet íratnak.

A stúdió a lap szerint már szerződtette is Patrick Meltont és Marcus Dunstant, hogy készítsék el a szkript első változatát. Talán valakinek ismerős lehet az írók neve, hiszen 2005-ben a Project Greenlight című filmes valóságshow győzteseiként kaptak lehetőséget arra, hogy elkészítés első filmjüket, ami a jól sikerült A dög lett. A duó ezután még A dög folytatásain, a Fűrész-széria 4., 5., 6. és 7. részein is dolgozott, legutóbb pedig a Piranha 3DD történetével rukkoltak elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angel5 #2
    akkor semmi jóra nem számíthatunk..........
  • scagnetti #1
    Húha, ha csak ilyen filmek megírására szerződtették őket, akkor ne számítsunk túl sok jóra a GOW kapcsán.