Szekeres Viktor

Mozifilmként képzelik el a Csillagkapu 2-t

Nemcsak a Függetlenség napját, hanem a Csillagkaput is folytatni szeretné Roland Emmerich, csak előbb még leforgatja a Fehér Ház elfoglalásának hiteles krónikáját kitalált események alapján.

Roland Emmerich, a Csillagkapu és a Függetlenség napja rendezője úgy véli, hogy mindkét filmjét lehetne minden további nélkül folytatni. Mindezt Dean Devlin, Emmerich egykori producertársa osztotta meg a The Hollywood Reporterrel, aki ugyancsak úgy érzi, hogy a 90-es évek két sikerfilmje megérett a folytatásra. A Függetlenség napja második, sőt, harmadik részéről már több hír is szólt idén, azonban egyelőre még nem vehető 100%-ra a projekt megvalósulása - lehet, hogy a készítők megvárják, hogy jövőre miképp szerepel a mozikban a film 3D-sre konvertált változata.

A Csillagkapuval kapcsolatban már bizonytalanabb Devlin, de azt elmondta, hogy mindig is trilógiának tervezték a Kurt Russell főszereplésével készült mozifilmet, s még mindig abban bízik, hogy lesz lehetősége elmesélni az 1994-ben felvázolt történet folytatását. Addig is Roland Emmerich tavalyi bukása (Anonymous) után nemsokára elkezdi forgatni a White House Down című akciófilmet, melyben a Fehár Házat foglalja el egy paramilitáns csoport. A film főszereplői között Channing Tatum, Jamie Foxx, James Woods és Maggie Gyllenhaal található.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nailyenugysincs #23
    az atlantist nem kell befejezni mert így vmennyire le van zárva a történet inkább folytatni kéne. az asgardok nem voltak ellenségesek csak mindent megtettek a túlélésért mivel tudták h kihalófélben vannak. a universe pedig egy következő évaddal, egy rendesebb forgatókönyvíróval és pár régebbi részben lévő ötlet továbbvitelével felnőhetne a "nagyokhoz" :D
  • hammerjoe #22
    Azért jó, hogy a Függetlenség napja folytatás, senkit sem érdekel!
  • hammerjoe #21
    Jó ötlet, bár én az Atlantis-t folytatnám! Van ott még elég felfedezni való!! Ő is végigvihetné azt a 10 évadot!! És biza volt ott egy részben egy lidércnél is erősebb ellen!! Valami piros vacak világított a fejükből(vagy valami ilyesmi volt, régen láttam már), és az ellenséges szándékú Asghard-okról nem is beszélve.....Szóval volna sztori!! Na meg néző is!! Az Universe nem igazán fogott meg, egy nagy "katyvasz" volt az egész!! De ha jól tudom, akkor az Atlantis-nak is akartak/nak mozifilmes befejezést!!
    Bárhogy is lesz, én minden folytatást szívesen vennék!!!
  • Axlkenobi #20
    Sőt, abcd meg efgh.
  • Vereshegyi #19
    Végre! A Csillagkapu film megérdemli a folytatást. Bármennyire is jó volt az aktuális mezőnyben a Csillagkapu sorozat, az eredeti ötletek kiforgatásának hibáját nehéz neki megbocsátani. Én biztos meg fogom nézni ha elkészül.
  • Zombee #18
    Ettől függetlenül pár éve valóban így állt a helyzet, konkrétan a Hobbit és az új James Bond is veszélyben volt.

    http://www.sg.hu/cikkek/77975/csodbe_menekult_a_metro_goldwyn_mayer
  • bujtorgy #17
    Szerintem jobb lenne, ha Emerich nem nyúlna a Csillagkapuhoz. Ez is a kivételt erősítő szabály volt, ahol a filmre alapuló sorozat sokkal jobb volt, mint a film. Azaz a filmhez visszanyúlni mi értelme volna????
  • kalapos01 #16
    Az MGM annyira csődbe ment, hogy most a Hobbitot csinálják.
  • god25 #15
    +1
    Ennyi
  • Nailyenugysincs #14
    egy hatodik évadot is akartak amiben jackson főszereplő lett volna de mivel az mgm csődbe ment így ugrott az egész.