Szekeres Viktor

Mindent vivő 13 perces The Dark Knight Rises-videó érkezett

Majdnem negyedórányi Batmant nézhetnek végig a spoilerek nagy rajongói az új Nolan-filmből. Nem csoda, hogy netes fórumokon sokan már előre tudni vélik, hogy miképp fog alakulni a film sztorija.

A legfanatikusabb, minden előzetest faló Denevérember-rajongók valódi csemegét kaptak hétvégére a Warner Bros. stúdiótól, ugyanis egy 13 perces videó került fel a netre A sötét lovag: Felemelkedéshez (The Dark Knight Rises), melyet a televízióban is leadtak. Természetesen nem összefüggő filmrészletről van szó, s nem is egy monstre előzetesről (szerencsére!), hanem afféle mixről, melyben a trailerekből is láthatunk képsorokat, az alkotók és színészek is nyilatkoznak (és felettébb érdekes dolgokat tudhatunk meg), s persze láthatunk színfalak mögött készült fotókat és felvételeket.


Utóbbi werkjellegű betétek talán a legjobbak, bár természetesen spoileresek, igaz a leginkább kivesézett jeleneteket, mint a "tömegbunyót", valamint az amerikai focimeccses akciójelenetet jól ismerhetjük a korábbi előzetesekből. Amerikában július 20-án, nálunk 26-án érkezik A sötét lovag: Felemelkedés, melynek története nyolc évvel az előző epizód után fog játszódni és Batmannek ezúttal leginkább Bane-nel fog meggyűlni a baja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!