Szekeres Viktor

Végre nem a TV2 vagy az RTL ért el nézettségrekordot

Az ország legnézettebb filmcsatornája ismét bebizonyította, hogy a több éves, olykor több évtizedes filmek népszerűbbek itthon, mint némelyik friss produkció.

A Film+ szerda este 21 órától tűzte műsorára a Die Hard harmadik részét. Az élet mindig drága című epizód lett a tegnapi főműsoridő legnézettebb filmje, azaz a kereskedelmi célcsoportból éppen tévét nézők 19,1%-a választotta John McClane kalandjait. Ezzel pedig nagy meglepetésre maga mögé utasította a két nagy kereskedelmi csatornán főműsoridőben futó sorozatokat és filmeket.

A Film+ történetének eddigi legmagasabb közönségarányt elért filmje, a 18-49-es korosztályban a második legnézettebb műsor kitüntető címét is megszerezte, mindössze 5308 nézővel maradt le a listavezető helyről. A kimagasló eredmény hozzájárult ahhoz, hogy mind főműsoridőben, mind a teljes napot vizsgálva a Film+ lett a harmadik legnézettebb csatorna az RTL Klub és a TV2 után. Főműsoridőben mindössze 2,1 százalékpontos különbség volt a filmcsatorna és a TV2 között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #10
    Bizony-bizony, úgy látom törlik a hozzászólásaimat! Milyen vagány arc lehet! Gyáva féreg!
  • winnie #9
    akkor nem értetted, hogy mit írok - ilyenkor szólj nyugodtan. szórakozok, csak nem úgy, hogy azt nézem meg, amit láttam, hanem azt, amit nem láttam. a ráfordított idő ugyanaz, csak a sok új film mellett nincs időm újranézni ezt-azt. szerintem sokkal érdekesebb valami újat felfedezni, mint egy régebbi élményt megismételni. én is egy csomó mindent megnéznék másodjára, de ha most itt lenne előttem mondjuk men in black, ami anno szerintem tetszett és valami új film, akkor utóbbit nézem meg.

    ráadásul nyilván a legjobb filmeket, az alapfilmeket én is számolatlanszor láttam. ebből következik, hogy vannak, amiket 10-20-szor, mást meg egyszer. de a középút nem létezik, tippre elég kevés az olyan, amit háromszor láttam.
  • TARTYOM #8
    Szar dolog ha valakinek van ideje szórakozni nem ?

    Ponyvaregényt kb 40x láttam (kívülről fújom az egészet)
    Harcosok Klubját is vagy 15x.

    És még van pár ilyen film
  • winnie #7
    Kunsztnak nem kunszt, csak ha filmet nézek, akkor automatikusan új filmet választok, nem olyat, amit ismerek.
  • Yagami #6
    Én is láttam nem egyszer; nem olyan nagy kunszt. Csak az RTL-en "kölyök"koromban ment vagy 4x.
  • winnie #5
    De ez tényleg így megy? Tényleg nem értetlenkedés, de hogy van az embernek annyi ideje, hogy annyiszor lásson egy filmet, hogy a könyökén jöjjön ki?:) Én is láttam anno, nem tudom, 15 éve a die hard 3-at moziban, jó film volt, naná, de azóta nem nagyon volt alkalmam megnézni.
  • dresden1 #4
    Semmi? Bombajó bokszoló? Nem az volt, hogy a Bud Spencer-filmeket mindig nézik? Vagy volt a Papírsárkányok is, ami milyen jó film már. A The Nines is akkor ment, az sem rossz. Közellenségek. MR73. Vasököl. Hadd ne soroljam. Annyira nem rossz ez.
  • DjDano #3
    Édes jó istenem, jó film a Die Hard 3 de már a könyökömén jön ki, a siralmas felhozatalt nézve persze nem meglepő, hogy sokan nézték.
  • metalos #2
    Gyakorlatilag semmi értelmes film/műsor nem volt a Die Hard 3-on kívül. A Die Hard trilógia (a DH 4.0-át direkt hagytam ki, aki látta, az tudja miért) amúgy is olyan, hogy bármikor megnézi az ember nem unatkozik rajta.
  • Zombee #1
    Üröm az örömben, hogy a film+ a retekklub tematikus csatornája, így a siker sajnos házon belül marad. Mindenesetre gratulálok McClane hadnagynak, hogy picsán rúgta a két fos kereskedelmi tévét :).