Szekeres Viktor

Megvan Az éhezők viadal 2 egyik új főszereplője

Ahogy az várható volt, Jena Malone kapta meg Az éhezők viadala: Futótűz egyik új karakterét, Johanna Masont. A film forgatása még nyáron elkezdődik, de a premierre csak 2013-ban kerül sor.

Szokás szerint igaznak bizonyultak Az éhezők viadala második részével, a Futótűzzel kapcsolatos szereposztási pletykák, hiszen a The Hollywood Reporter már biztos hírként írta meg, hogy Jena Malone kapta meg Johanna Mason szerepét. Mason a 7-es körzetbe tartozik és a 75. Éhezők viadalán vesz részt, úgy hogy gyengének állítja be magát, hogy társai alábecsüljék. Sokan emlékezhetnek szokatlan könyvbéli debütálására, hiszen Katniss és Peeta előtt teljesen meztelenül jelenik meg a Kapitólium egyik liftjéből kilépve.

A 27 éves Malone elég profi színésznek számít, már 16 éve a pályán van. Ő volt Jodie Foster fiatal énje a Kapcsolatban, majd az Édesek és mostohák főszerepét is megkapta. Legutóbb a Hatfields & McCoys western minisorozatban tűnt fel, moziban pedig 2011-ben láthattuk utoljára, ő volt az Álomháborúban Rocket.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Ha nem lenne szép, Hollywood fiatal színészként eleve nem sok keresnivalója lenne. Egyébként persze, hogy nagyon szép. De nyilván akad olyan, akinek nem jön be. De az nem a szépségét csökkenti, ha neked nem tetszik.
  • Laza #3
    Hú de szép? Van akinek biztosan, egyébként nagyon nem :D
  • Wittgen #2
    Hú, de szép csaj

    Gondolom a meztelen jelenet nem lesz benne a filmben...

    Amúgy meg olyan erősen közepes volt a film, hogy a folytatás max otthon nézem meg.
    Jó csajok lesznek benne, de a mozijegy árát biztosan nem fogja megérni, ahogyan az első rész sem érte meg.
  • Béka Benő #1
    Jena Malone a viaszarcú lány...