Szekeres Viktor

Az RTL Klub teljesen átalakítja műsorát

A piacvezető kereskedelmi csatorna nyári műsorstruktúrája július 2-ától indul, ekkor nyári szabadságra mennek a Barátok Közt szereplői is, és a filmeké, meg a sorozatoké lesz a főszerep.

Az RTL Klub közleményében felejthetetlen nyarat ígér azoknak, akik a csatorna nyári műsorstruktúráját választják, melyből eltűnik a Barátok közt, azonban helyére régi és új sorozatok, valamint filmek érkeznek. Június 29-én pihenőre mentek a Berényi család tagjai, így a Barátok Közt rajongói kénytelenek nélkülözni kedvenceiket, de így sem maradnak megfelelő szórakozás nélkül. A 18.30-kor jelentkező Híradó, majd a 19.10-kor kezdődő Fókusz után hétfőn, szerdán és csütörtökön családi mozifilmeket láthatnak az RTL Klub képernyőjén.

Kedd esténként vadonatúj évaddal - így Magyarországon még nem vetített részekkel - jelentkezik a Castle, a Mentalista és a Grace Klinika, míg péntekenként a CSI Miami és a Gyilkos elmék legújabb epizódjait követhetik a nézők. Sőt, ezen a napon mutatkozik be az RTL Klubon egy új sorozat: a Lasko - Sziklaöklű szerzetes kalandjai, amely a népszerű Cobra 11 alkotóinak nevéhez fűződik. Ha nyár, akkor nem maradhatnak ki a filmek sem. Olyan alkotások szerepelnek a nyári műsortervben, mint A három testőr, a Táncoló talpak, a Taxi2, A gagyi mami, Az istenek a fejükre estek két epizódja, vagy éppen A kölyök.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #10
    Szerintem meg neked nem kéne ennyire sötétnek lenned, vagy mielőtt belepofázol valamibe, legalább olvasnád végig a többi hsz-t is!!!!
    Vágom, hogy a szappanopera is sorozat, pontosabban a sorozat fogalmába tartozik bele; nem is én írtam, hogy a kettő nem ugyanaz!
    A Pókembert meg nem igazán nevezném filmsorozatnak, ez inkább több részből álló egész estés mozifilm. A részek külön külön is megállják a helyüket, vagyis a fő kofliktus megoldódik a film végére, max a főszereplők hétköznapi élete a folytonos!
    Ami inkább sorozat az pl A Bermuda háromszög rejtélye (The Triangle) c. filmsorozat, mely 3 részes, egyenként 80 perc körüli résszel. Ezek szorosabban összefüggő részek, vagyis egy részt nem látsz, nem érted az egészet, a fő konfliktus csak a végén derül ki teljes egészében! Ennek igazából minisorozat a megfelelője.
  • dresden1 #9
    Ennyire ne legyél sötét, hogy eddig nem tudtad, hogy a szappanopera sorozat. Lehet, hogy megdöbbensz, de a mozis Pókember is sorozat. Sok sorozat van. A BK szappanopera.
  • donceleger #8
    Nem akartam válaszolni, de miután rákattintottam a linkedre, muszáj volt!
    Idézem rögtön az első mondatot:

    "A szappanopera a televíziós filmsorozatok egyik altípusa."

    Tehát összességében sorozat!
  • nimfas #7
    A barátok közt kérlek szépen Szappanopera :-) Tehát így-úgy de igaza van a cikknek ;-)

    Bár én az összes filmet láttam, ritkán is nézek filmet tv-ből... max a rákötött média-box-ról :)
  • donceleger #6
    Mert te gondolom csak jó filmeket nézel!

    A cikk első mondata jól sikerült! Most már igazán kíváncsi lennék, hogy a Barátok közt tulajdonképpen mi is, hiszen ők szabadságra mennek és a helyét átveszik a filmek és sorozatok!
  • FL Zoli #5
    IstenÜk a fejükre estek -et még én se láttam
  • zetortraktor #4
    Elég gagyi filmeket nézel...
  • morden #3
    én sem :D
  • dresden1 #2
    Én egyiket sem láttam.
  • JackSparrow88 #1
    "Olyan alkotások szerepelnek a nyári műsortervben, mint A három testőr, a Táncoló talpak, a Taxi2, A gagyi mami, Az istenük a fejükre estek két epizódja, vagy éppen A kölyök."
    Valaki komolyan még egyszer sem látta ezeket a filmeket?? Mert már legalább egy tucatszor leadták őket, kivéve talán a táncoló talpak-at.