Szekeres Viktor

2012 egyik legnagyobb mozis bukása itthon hétvégén született

Magyarországon is teljesen hidegen hagyta a nézőket a Mindörökké rock című musical, sem a remek zenék, sem pedig a sztárparádé nem késztetett sok embert jegyvásárlásra.

Az Intercom 33 kópián mutatta be a Mindörökké rock (Rock of Ages) című musicalt itthon, s a film a gyenge amerikai szereplést követően itthon is nagyon csúnyán megbukott. Hétvégén mindössze 4 926-an látták Tom Cruise-t és a többieket, s ez a hétvégi országos mozis toplistán mindössze a 7, helyre volt elegendő, ami kifejezetten szégyenletes teljesítmény egy premierfilmtől.


A bukás annak fényében különösen érdekes, hogy a hasonló műfajú Mamma Mia! pár éve hihetetlenül sikeres volt itthon, több mint 770 ezren nézték meg moziban. A Mindörökké rock kimondva-kimondatlanul a Mamma Mia!-nak köszönheti létét, hiszen az ABBA-számokra épülő színpadi musical hatalmas sikerének volt köszönhető, hogy elkészülhetett a Rock of Ages musical, mely ismert rock számokra épült. Az eredmény a Broadwayen totális siker volt, azonban a filmes adaptáció úgy tűnik, hogy a Mamma Mia!-val ellentétben már sem itthon, sem külföldön nem mozgatta meg a közönséget.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #5
    Ezt a filmet meg letoltve se neznem meg annyira jenky..
  • Svlad Cjelli #4
    Vikornak megint sikerult egy jo cimet produkalnia! Grat! :D
  • narumon #3
    Ööö szerintem nem a dalokkal van a gond. A Mamma Mia egy jópofa romantikus vígjáték volt a dalok mellett. A Rock of Ages? Azt sem tudom szól-e valamiről...
  • Zombee #2
    Azért a filmben hallható dalok távol esnek a sohasem hallott amcsi rocksztároktól. Ettől függetlenül kevésbé meglepő, mint az, hogy hazájában is megbukott a film, annak ellenére hogy ezek a dalok ma is stadionokat töltenek meg, és a musical is hatalmas siker.
  • Wittgen #1
    Talán mert nálunk az ABBA jóval-jóval ismertebb és populárisabb volt, mint a sohasem hallott amcsi rockszátrok.
    Ettől függetlenül én tervezem, hogy a héten elmegyek moziba és megnézem, mert az ilyen zenés filmeket komálom.