Szekeres Viktor

Már nyáron folytatódik az Odaát

Újabb elfeledett sorozatát kapja elő az RTL Klub. Nyár végétől ugyanis folytatódik itthon az Odaát, bár azt még nem tudni, hogy a negyedik szezon végeztével képernyőre kerül-e az 5. évad.

A türelem mégiscsak rózsát terem, ezt állapíthatják meg legalábbis az Odaát (Supernatural) című sorozat hazai rajongói, hiszen az Origó információi szerint az RTL Klub nyár végén folytatni fogja az eddig meglehetősen hektikus ütemben adott természetfölötti, ijesztgetős tinisorozatát. A csatorna jó pár éve, nem sokkal az amerikai premier után elkezdte adni az Odaátot, de az két évad után lekerült műsoráról és csak hosszú évek után, tavaly év elején tért vissza a 3. szezonjával, melyet azonban újfent nem követett folytatás.

Az RTL Klub viszont elhatározta, hogy augusztusban, ha törik, ha szakad képernyőre tűzi az Odaát negyedik szezonját, ami többek között azért is tűnik érdekesnek, mert ebben az évadban mutatkozik be Misha Collins karaktere, Castiel. A nagy kérdés, hogy a 4. évadot követően az RTL Klub bevállalja-e a folytatásokat is, hiszen bőven akad még epizódja az Odaátnak: Amerikában ősszel már a nyolcadik szezon indul el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #2
    Nem értem miért ijesztgetős tini sorozatnak van ez titulálva????
    Amúgy a személyes kedvencem és remélem leadják végig. Nagyon várom már! Jöhetne a Rejtély folytatása is.
  • ioko #1
    ideje volt màr...