Szekeres Viktor

Nem viccel a Taken 2 plakátja

Az Elrabolva második részét október elejétől már mi is megnézhetjük a mozikban, s amíg nem érkezik meg az első előzetes, addig egy plakát vehetünk szemügyre, melyen a film alapsztoriját is elmesélik.

Az alábbi ugyan még nem a hivatalos plakát, de legalább láthatunk újabb reklámanyagot az Elrabolva 2 (Taken 2) című akciófilmhez, mely Amerikában október ötödikétől lesz látható, idehaza viszont már negyedikétől a ProVideo jóvoltából. A főszereplő akárcsak az első részben, most is Liam Neeson, s a lányát alakító Maggie Grace is fel fog tűnni a filmben, azonban ezúttal nem őt rabolják el.


Mint ahogy azt a plakát szövege is jelzi, Bryan Millsnek, a nyugalmazott CIA-ügynöknek ezúttal azokkal gyűlik meg a baja, akiknek elszámolnivalójuk van vele az első epizódban történtek miatt - az egyik általa megölt emberrabló édesapja fogad bosszút és túszul ejti Neeson karakterét, valamint feleségét egy isztambuli családi nyaralás során. A fent említettek főszereplők mellett még Famke Janssen, Rade Sherbedgia és Luke Grimes fog fontosabb szerephez jutni az Olivier Megaton által rendezett filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #4
    Max Payne fillinges plakát
  • Sheltem #3
    Az első rész isteni film. Várom a 2. részt. Moziban nézős.
  • koschwarz #2
    várós.
  • nessboth #1
    Na, ez nem erőltetett folytatás, van benne logika...