Szekeres Viktor

Robert De Niro egyik legjobb filmjének a folytatása a színész nélkül készül

Nemsokára elkészül és 2013-ben bemutatásra kerül Robert De Niro klasszikusának, a Dühöngő bikának a második része, természetesen az eredeti szereplők nélkül.

A napokban elkezdődött a Dühöngő bika (Raging Bull) folytatásának forgatása, tegnap pedig már a tervezett film plakátja is feltűnt a neten, igaz akadtak, akik első látásra hamisítványnak vélték. Mint látható a képen is, a folytatásban már nem Robert De Niro fogja alakítani a kiöregedett bokszolót, Jake La Mottát, hanem William Forsythe. S természetesen a rendező sem Martin Scorsese lesz, hanem bizonyos Martin Guigui.


Még mielőtt bárki is blaszfémiát kiáltana, jeleznénk, hogy nem csak afféle hasracsapásként megalkotott folytatásról van szó, hiszen a forgatókönyv alapjául ezúttal is Jake La Motta önéletrajzi kötete szolgált. Forsythe mellett a következőkkel találkozhatunk még a filmben: Natasha Henstridge, Alicia Witt, Penelope Ann Miller, James Russo, Joe Mantegna, Ray Wise, Paul Sorvino és Robert Davi.

Az eredeti Dühöngő bikát egyébként 1980-ban mutatták be a mozik és Amerikában 23 millió dollár bevételre tett szert. Az amerikai filmakadémia még a közönségnél is jobban kedvelte a filmet, hiszen azt 6 Oscar-díjra is jelölte, melyek közül kettőt meg kapott - a legjobb férfi főszereplőnek és a legjobb vágói teljesítménynek dukálót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Tényleg nem kellett volna hozzányúlni a könyvhöz még egyszer.
    Ez már látatlanban is csak rosszul sülhet el. Robert De Niro nélkül meg aztán végképp...
  • xido #1
    Viccnek is rossz..Forsythe jó csávó,de csak mellékesként..az egész gárda jó nevekből áll,de csak mellékként..csupa B színész egy A cím megrontásaként..