Szekeres Viktor

Itt lehet meghallgatni az új Batman-film zenéjét

Bár lehet, hogy A sötét lovag: Felemelkedés zenéje nem fog akkorát durranni, mint az Eredeté, Hans Zimmer, akárcsak az eddigi Nolan-féle Batmanekhez, ismét jóféle muzsikát komponált.

A Batman-News.com-nak hála most már nemcsak egyes számokba lehet belehallgatni A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) című film soundtrackjéből, hanem mindegyikbe. Ahogy legutóbb az Eredet esetében is, ezúttal is Hans Zimmer szerezte Christopher Nolan filmjének zenéjét, s az album július 17-én lesz elérhető az online és offline üzletekben, de persze már most előrendelhető, az Amazonon például árgaranciával jelenleg 12 dollár 45 cent.

Az Amerikában július 20-án, itthon pedig 26-án bemutatásra kerülő film zeneszerzőjét valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen rengeteg nagyszabású filmben dolgozott már (A Karib-tenger kalózai, A Da Vinci-kód, A szikla, Gladiátor), de emellett videójátékok számára is szerzett zenét (Crysis 2, Call of Duty: Modern Warfare 2). 9 Oscar-jelöléséből 1-et váltott eddig díjra (Oroszklánkirály). Idén viszonylag keveset hallhattuk Zimmert, hiszen csak a Sherlock Holmes. Árnyjáték zenéje érkezett tőle, de a csütörtökön bemutatott Madagaszkár 3 muzsikáját is ő komponálta.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #2
    Most komoly, hogy ezekből a 30 másodpercekből sikerült megállapítani, hogy a Felemelkedés zenéje nem olyan jó mint az Eredeté? Gratula! Amúgy én úgy vagyok vele, hogy számomra akkor jó egy film zenéje, ha anélkül is meg tudom hallgatni, hogy közben néznem kéne a filmet. Magyarán leköt pusztán a zene. Az Eredetnél ez sajna pont nincs így. :D
  • Etinger #1
    Mi történt James Newton Howarddal? A zene jó, de azért csalódás a hiánya, nem is kicsit. Zimmer zenéinek adott egy kis ízt 2x, nem értem harmadszorra miért hagyták ki (sejtem sok project volt neki, na de akkor is...) Valakit nem értek, az biztos :)