Szekeres Viktor

Itt az Alien Origin első előzetese

Az Alien Origin története szerint egy katonai expedíció felfedezte az emberi lét eredetét, azonban hiába tárul fel a szörnyű igazság, az expedíciónak nyoma vész.

Az Asylum filmstúdió a 15 éves évfordulójának megünneplését követően sem lankad, hiszen a napokban (hivatalosan június 12-én) került lakossági forgalmazásban Amerikában az Alien Origin című horrorfilm, mely vélhetően nemsokára nálunk is kapható lesz. A film a talált videókamerás műfajt fogja gazdagítani és egy eltűnt katonai expedícióról szól, mely a földi élet eredetének kutatása közben rálel a szörnyű igazságra.


Az Alien Origin érdekessége, hogy az Asylum honlapján megtalálható adatlapon sem a készítőket, sem a közreműködőket nem tüntetik fel, s hasonlóan nem találni a rendező nevét az IMDb-n sem - ráadásul sem az előzetes, sem a DVD, illetve Blu-ray borítója nem sok segítséggel szolgál e szempontból. Annyit azért biztosra vehetünk, hogy igen alacsony költségvetésű, és ki tudja, talán ezúttal sikerült valami ijesztőt összehozni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #16
    Jó muri az összes, amit én láttam, az mind olyan szinten fos volt, hogy mosolyogtam rajta. Terminators, Transmorphers, Kannibál szikla, Világok harca 2, 1000000BC, A halottak légiója, Véres Bill bosszúja... kapásból ezek ugranak be, amit láttam a lényfilmeken kívül. Mind szar volt, de mindegyiken felröhögtem párszor :).

    http://www.imdb.com/company/co0042909/
  • Laza #15
    Az a jó a 'kézi kamerás' dokumentalista filmekben, hogy tényleg elég egy kézi kamerával felvenni őket :D
  • bmw #14
    En is utalom ezeket a kezikameras szarokat...
  • vg #13
    Ok, akkor bocsánat. Sajnos ismerem a stílusod, amit hála isten úgy látszik kezdesz elhagyni.
  • Jawarider #12
    Első blikkre überfos.
  • winnie #11
    a választ kösz, és igen, ennyire nem vagyok képben, speciel még egy asylum filmet sem láttam, azt hittem mind megacáoa-szerű (ezért is kérdeztem egy másik asylumos topikban pár hónapja hogy melyek a jó asylum-mozik, mert kizárt, hogy mind sz*r legyen - random nem merek próbálkozni, mert folyton szidják őket, pedig tuti van, ami jó muri), viszont a kézikamerás filmeket, főleg, ha talált a kamera, szeretem. ráadásul ez az a műfaj, ahol nyilván az alacsony költségvetés nem számít, mert a moziban is szinte csak ilyenek vannak.

    az üldözési mániára nem tudok mit mondani, még engem is meglep, hogy egy ártalmatlan kérdés mögé is tartalmat látsz. (most biggyesszem ide, hogy "ki is az okoskodó?" rangon aluli lenne. oh, snap.)
  • shenmuedc #10
    Főleg ez az erő krónikája c. förmedvény. Tiniknek való ők úgyis azt hiszik hogy egy fingással is falakat rombolnak.
  • Marinecorps #9
    Mit értesz az alatt hogy "kamu kézikamerás"?
  • vg #8
    Ennyire nem vagy képben? The Amityville Haunting, Paranormal Entity 1-3, Area 51, Apartment 143, Gacy House... van ezek között ami nem AS, és még van jó pár nagy studiós kézi kamerás horror film. Bár látom, ez csak egy újabb okoskodó hsz volt tőled.
  • winnie #7
    melyek a kézikamerások? nem is nagyon tudtam, hogy van. (mondjuk egy paranormalos volt, tényleg.) szóval jöhetnek, mostanság úgysem nagyon van sajnos, ez a csernobilos, csak kamu kézikamerás.