Szekeres Viktor

Mélypontra került az RTL Klub több százmilliós produkciója

Az RTL Klub valóságshow-ja, a Csillag születik feltette a koronát egész évados csalódást keltő teljesítményére, hiszen a szombati finálé az eddigi legalacsonyabb döntős nézettséget produkálta.

Az RTL Klub valóságshow-jának, a Csillag születiknek szombaton ért véget a negyedik szezonja, amely nézettség tekintetében minden előzetes várakozást alulmúlt, s ezen a finálé sem változtatott. A széria, melynek nemrég még 3 millió nézőt vonzott a döntője, most mindössze 1,78 millió nézőt szedett össze az utolsó részre ami nemcsak az eddigi évadok leggyengébb finálénézettségét jelenti, hanem azt is, hogy a szezon legnézettebb epizódja nem a döntő volt.

Az igazsághoz természetesen hozzátartozik az is, hogy más egyedi, sajátgyártású produkció nem lévén az RTL Klub még a gyengélkedő valóságshow-val is magabiztosan verte a TV2-t, s szerezte meg a múlt heti nézettségi toplista első helyét. Sokan a nézettség visszaesését az RTL Klub merész ötletével, Puzsér Róbert zsűritagnak választásával indokolják, de hogy a csatorna is így látja-e, arra leghamarabb jövőre kaphatunk választ, amikor kiderül, hogy kik fognak ítélkezni a Csillag születik 5. szezonjában. Már persze, ha lesz 5. szezon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #11
    Na mi van Winnie? Ennyi? Nincs válasz? Hallgatás elismerés!
  • Reparamorf #10
    A zsűrinek nem az ízlésről kellene dönteni, hanem a szereplők hozzáértéséről.
    Ennyi tehetségtelen szereplőt nem kéne a képernyőre engedni, és itt nemcsak a csillag születikre gondolok...Az az igazság, hogy ez a két csatorna RTL TV2 nézhetetlen. Néha veszem a bátorságomat és bele-bele nézek egyik-másik műsorukba, De a végén mindig az jön le, hogy kár volt.
  • donceleger #9
    Ez jó ötlet, akkor tutira végig nézném!
    A 2 nő 2 férfi felállást megtartva el tudnám képzelni a zsűritagokat a következő felállásban:
    Nagy-Kálóczy Eszter, Rudolf Péter, Kormos Anett, Kiss Ádám
  • senki687 #8
    Mindenki ízlésének nem lehet megfelelni, de úgy tűnik, hogy a nézetlenségi adatok alapján a többségnek nem jött be.
    Amennyiben humoristákból állt volna össze a zsűri, szerintem sokkal magasabb nézettsége lett volna a műsornak. :)
  • donceleger #7
    Drága winnie, már megint csak azt tudod, mint korábban, vagyis belepofázni mindenbe! De belemegyek a játékodba!

    "ha neki nem tetszik valami, akkor pontozza fel?"

    Ezt mikor állítottam, illetve mikor kértem? Szerintem nem ezt írtam, úgyhogy szövegértés egyes! Vagy szerinted nem furcsa, hogy a többi zsűritag 8-ast ad, ő egyedüliként 3-ast? Attól, hogy neki nem tetszik műfajilag, még lehet jó! De látszik, hogy te egyetlen adást sem néztél, én legalább néztem párat, mert akkor a megnyilvánulásaiból ki tudtad volna venni, hogy számára a műfaj a szar, meg az előadásmód! Ő azt mondta, hogy ne utánozzon pl. az énekesek senkit, hozzanak saját számot, és előre megmondta, hogy az ilyen énekesek nála 6 pontnál többet nem érdemelnek!
    Na most komolyan kérdezem. Ez egy tehetségkutató ugye? Hogy várhatná el tőlük bárki is, hogy azonnal szinte a semmiből saját számokkal jöjjenek. Tehát a tehetség nem egyenlő a saját szerzeményekkel. Gondolkozz el ezen egy picit!

    "persze. mert az rtl olyan hülye, hogy pont olyan győztest hoz ki, amiből nem igazán tudnak profitálni."

    Ezt légy szíves fejtsd ki, hogy ugyan mennyivel profitál többet a retekklub a bajszostól, mint mondjuk a táncosoktól vagy az énekestől. Nem tudtam, hogy az ő versenyükben győztes tehetség a továbbiakban majd tejel mint a katonatiszt az esetleges fellépéseiből befolyt pénzükből!

    "Óóó, te komolyan azt gondolod, hogy az RL megijedt valami sporteseménytől?"

    Igen komolyan gondoltam és szerintem így is van! Egyik műsorban sem estek ki ilyen ütemben a versenyzők. De az észosztás helyett legalább egy jó érvet mondj, hogy miért pont az EB megkezdése előtti hétvégén ért véget a műsor! Csak egyet!

    És nem tudom, honnan vetted, hogy 100%-ig énekest akartam volna győztesként látni, de biztos neked van igazad, te úgy is mindig mindent jobban tudsz! Éppenséggel nyerhetett volna a táncos csapat is. De nem nyert! Eleve nem is nyerhettek volna, 7 felé osztani a nyereményt kissé igazságtalan lett volna számukra, de ez már más kérdés!

    Na, lehet ezekre a kérdésekre is válaszolni Mr. Megmondóember! Tévhit meg a te mogyorónyi agyadban van! De ez legyen már a te problémád!
  • bobijub #6
    az nem zsűrizés, hogy az összes zsűritag gyönyörtől elhalónak tettetett hangon agybafőbedícsér minden szereplőt, és ha elviselhetetlenül szar egy produkció, akkor a verbális mézes-tejszínhabbal-leöntött-rózsaszín-vattacukor paneldícséret tetejéről a cukorgyöngyök mellől lehagyják a csokireszeléket.

    kíváncsi lennék, hogy azok, akik az sms-eikkel eljuttatták a nyerésig a szerencsés bajszost, fel tudnak-e név szerint sorolni nullánál több "magashangonéneklő" magyar férfi operaénekest. azt, hogy "hazámhazám", talán még megismerik, és odavannak, hogy jaj jaj igen tényleg, hú ez a "hazámhazám", de már azt is megkérdőjelezem, hogy meg tudják-e kapásból nevezni a "hazámhazám"-at tényleg méltó, kiemelkedő színvonalon prezentáló művészt.

    ha senkinek se nem jut eszébe azért szidni puzsért, amiért valóban ténylegigazán keményen megérdemelné, és mindenkinek CSAK az bántja a csőrét, hogy volt pofája negatívumokat megemlíteni, akkor fel sem merülhet az, hogy még az agyondícsérős zsűrizésben is megalapozatlannak tartom, ha olyanok mondanak véleményt valamiről, amiben nem ismernek legalább felszínesen mondjuk öt (és nem csak egy-kettő) "konkurrens" tényleg-művészt, a műfajba tartozó egyéb produkciókat, esetleg némi olyasmit, amire hajaz meg ilyesmi.
  • Chocho #5
    Igazad van! Köcsög RTL! Csalnak! És minden mondatot felkiáltójellel fejeznek be!
  • Mentoloshurkaka #4
    Ha nem nyomatnának "tehetségkutatókat" egymás után orrba-szájba, lehet a nézők nem csömörlöttek volna meg tőle.
  • winnie #3
    "Mivel nem merték az EB mérkőzéseivel párhuzamba adni, ezért az elején gyorsan kettesével dobálták kifelé a tehetségeket"

    Óóó, te komolyan azt gondolod, hogy az RL megijedt valami sporteseménytől?:))

    és komolyan azt akartad, hogy még hosszabb legyen? hogy a versenyzők 10-12-szer lépjenek fel? hogy 100%-ig csak énekes nyerhessen? angliában 3 fellépés van, amerikában 5, itt rengeteg.

    jó, akkor némi infó, csak neked, hátha levetkőzöl némi tévhitet: az 1. CsSz másfél hónap volt, a 2. CsSz 2 hónapos, a 3. CsSz 2 hónapos. Ez volt a leghosszabb, mert 2,5 hónap volt, ezt húzták el már így is. már így is nagyon hosszú volt.
  • winnie #2
    "Az már nem tetszett tőle, hogy indokolatlanul lepontozott egy-két produkciót, mert az nem a saját ízlésére hajazott, holott nem is ezt kellett volna pontozni."

    :))) ha neki nem tetszik valami, akkor pontozza fel? mekkora csacsiság ez. ha valami nem tetszik, akkor ne adjon már magasabb pontszámot azért, mert a kicsi lelked háborog.

    "Ez vicc, és biztosan csalás is."

    :))) persze. mert az rtl olyan hülye, hogy pont olyan győztest hoz ki, amiből nem igazán tudnak profitálni. ha bármi manipulálás lenne, akkor nem ő nyert volna. és nem egy mesemondó nyer az 1. évadban.