Szekeres Viktor

Alakul az L.A. Noir tévésorozat

Frank Darabont, a The Walking Dead készítője kirúgása után nem maradt sokáig munka nélkül, hiszen a TNT csatorna megvette legújabb forgatókönyvét, melyből nemsokára pilotot forgat.

A The Walking Dead című horrorsorozat készítői székéből kiebrudalt/felálló Frank Darabont még év elején jelentette be, hogy új sorozat projekten dolgozik. Az L.A. Noir címre hallgató pilot forgatókönyvét végül a TNT csatorna vásárolta meg és azon nyomban meg is kérték Darabontot, hogy osszon szerepet és forgassa le az első részt, hogy kiderüljön, van-e igény részükről a teljes szériára.

A 40-es években játszódó krimisorozat John Buntin regénye, az L.A. Noir: The Struggle for the Soul of America's Most Seductive City alapján készül és William Parker, Los Angeles-i rendőrfőnök, valamint Mickey Cohen, maffiózó nagy küzdelme lesz a középpontjában. Utóbbi szerepére még nem sikerült találni senkit, az azonban már kiderült, hogy Neal McDonough alakíthatja William Parkert, de többek között szerepelni fog a sorozatban a The Walking Deadből ismert Jon Bernthal és a Hősökben is látott Milo Ventimiglia is. A legfrissebb hír szerint pedig Darabont szeretné szerződtetni Thomas Jane-t, akit Bugsy Siegel szerepére szemelt ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!