Szekeres Viktor

Újabb sajátgyártású magazinműsor a Sport Tv-n

A Sport Televízió június 1-jén 13. menet címmel új bokszmagazint indít, méghozzá a magyar profiboksz legnevesebb alakjaival. Az első adásban Kovács István és Rácz Félix lesz a műsor vendége.

A Sport Televízió gyakori közvetítője a profi bokszgáláknak, s úgy tűnik, hogy a csatorna hamarosan tovább szeretné erősíteni a pozícióját. A többek között az HBO, a Top Rank és a Sports Network Boxing rendezvényeinek hazai közvetítési jogait birtokló, így például Floyd Mayweather, Manny Pacquiao, Sergio Martínez és Bernard Hopkins meccseit is élőben sugárzó sportadó júniusban 13. menet címmel útjára indította bokszmagazinját, amellyel szeretné még közelebb hozni nézőihez a küzdősportot.

A 13. menet műsorvezetője Matuz Krisztián lesz, mellette négy szakértő váltogatja majd egymást párosával. A meghívottak között van Kovács István, az első magyar profiboksz-világbajnok, Erdei Zsolt, a legeredményesebb magyar profi ökölvívó, Balzsay Károly, a jelenlegi egyetlen magyar bokszvilágbajnok, valamint Rácz Félix, magyar promoter, a Felix Promotion sportmenedzser-iroda tulajdonos-ügyvezetője.

A 13. menet első adását június 1-jén, pénteken láthatták a Sport1-en, az ismétlésre pedig vasárnap délelőtt került sor a Sport1-en és a Sport2-n. Ezt követően havonta jelentkezik a 90 percesre tervezett magazin.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!