Szekeres Viktor

Remek új előzetest kapott a Bourne-rejtély 4

Jeremy Renner az új Matt Damon? Ha a legújabb Bourne-filmet vesszük, akkor igennel válaszolhatunk, ráadásul mindketten két színész Oscar-jelöléssel is büszkélkedhetnek.

Megnézed a Bourne 4-et?
  • Igen.
  • Nem.
  • Majd a kritikákat olvasva eldöntöm.
Mégiscsak van esély arra, hogy a Bourne-sorozat negyedik, immáron Matt Damon nélküli epizódja felnőjön az előző részekhez? Persze ezt nem minőség szempontjából kérdezzük, hiszen arról pro és kontra megoszlanak a vélemények, hanem a nézői érdeklődésre vonatkoztatva. Ugyanis maga a széria eddig hatalmas siker volt, epizódról epizódra nőtt a bevétel - és a költségvetés: a 60 milliós első rész világszerte 214 millió dollárt termelt, a 75 milliós folytatás már 288 milliót, míg a 110 milliós harmadik rész 443 milliót.


A fenti kérdést pedig azért tettük fel, mert a Universal Pictures bemutatta A Bourne-hagyaték (The Bourne Legacy) teljes előzetesét, ami akárcsak az előző teaser, igencsak jól sikerült, első blikkre Jeremy Renner Matt Damon méltó utódjának tűnik. Az Amerikában augusztus harmadikán bemutatásra kerülő film egyetlen negatívuma, hogy a hazai premierre több mint egy hónapot kell várnunk, a film csak szeptember hatodikán érkezik meg hozzánk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!