Szekeres Viktor

A hétvégétől A bosszúállók az év legsikeresebb filmje itthon

Nem sokan hittek abban, hogy a hazai képregényes nihilben A bosszúállók nagy siker lesz, de még a premier után sem tűnt úgy, hogy az év eddigi legsikeresebb filmjévé válhat. Ránk cáfolt.

A bosszúállók itthon is felülmúlt minden előzetes várakozást, s hétvégén szerzett 17,5 millió forintjával, valamint 12 566 nézőjével nézőszámban is megelőzte az Amerikai pite 4. részét, melyet korábban nem nagyon tartottunk lehetségesnek. A film ezzel vasárnapig bezárólag 370 millió forint bevételre tett szert Magyarországon és 258 188 mozizóhoz jutott el, ami azt jelenti, hogy már második az idei nézettségi ranglistán, de már csak napok kérdése, és a Sherlock Holmes: Árnyjáték is meg fogja adni magát.


Azonban mivel honfitársaink nem kímélték pénztárcájukat és örömmel fizették ki a magasabb, 3D-s helyárakat, A bosszúállók a bevételt tekintve már a 2012-es év legsikeresebb filmjének mondható, de az eddigi bevételével már minden idők legsikeresebb, Magyarországon bemutatott filmjeit tartalmazó listára is felkerült, az első 50 helyezett közé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #2
    még te is hozzájárultál a sikeréhez. innentől kezdve én nem értem, hogy miért nem érted:)
  • morden #1
    Nagyon rossz volt a film, untam magam rajta, 0 történet, 0 szinészi játék, gagyi 3D, nem értem hogy lehet sikeres ez a film absz B kategória, kár volt a jegyért.