Szekeres Viktor

Nagysikerű talkshow-t vásárolt a TV2

Egy új talkshow indul a TV2 női csatornáján, a FEM3-on, amely jó ideje már Amerikát is meghódította. Azonban ezúttal nem egy humorista, hanem egy orvos, Dr. Phil a műsorvezetője.

A televíziónak köszönhetően Dr Phil talán az egyik legismertebb, mentális problémákkal foglalkozó amerikai orvos. 2002-ben az USA-ban indította el beszélgetős műsorát, azzal a küldetéssel, hogy a televíziózás történetében először átfogó képet nyújtson a mentális egészség témakörében. Műsora rövid időn belül rendkívül népszerűvé vált, s kilenc évadon keresztül igyekezett közelebb hozni a pszichológia tudományát az átlagos tévénézőkhöz, gyakorlati jótanácsokkal ellátva az embereket, számos egyéni és társadalmi problémát érintve.

A műsorban Phil McGraw kíméletlen őszinteséggel, gyakran fájdalmas sebeket feltépve világít rá napjaink olyan égető problémáira, mint a drogfüggőség, a családon belüli erőszak, a gyermekbántalmazás, az öngyilkosság és a depresszió. Dr. Phil show-ja május 29-től hétköznap délutánonként látható a FEM3-on, ami azt jelenti, hogy Amerikához hasonlóan itthon is a napközbeni sávot fogja elfoglalni, ezzel vélhetően a háziasszonyok célközönségét megkaparintva magának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!