Szekeres Viktor

Tévésorozat lesz a világ legfélelmetesebb horrorfilmjéből

10 részes tévésorozat készül Az ördögűzőből, illetve William Peter Blatty hasonló című regénye alapján. A szériát a tervek szerint a producerek júniusban próbálják értékesíteni úgy, hogy a forgatás csak ősszel kezdődik.

Szuperlatívuszokkal általában nem érdemes dobálózni, de az Ördögűzőt már annyian és annyiszor nevezték minden idők legfélelmetesebb horrorjának, hogy hajlunk arra, hogy elhiggyük, hogy ez így is van. Nos, több mint négy évtizeddel a William Friedkin által rendezett filmklasszikus premierje után is még hatalmas az érdeklődés az ördögűzős mozikra, s úgy tűnik, hogy erre végre a tévésorozatok készítői is felfigyeltek, ugyanis a Vulture értesülései szerint egy limitált tévés széria, azaz minisorozat készülhet Az ördögűzőből.


A Morgan Creeknek gyártandó projektet a Martha Marcy May Marlene írója és rendezője, Sean Durkin fogja vezetni, alapul pedig természetesen a William Peter Blatty-féle regény fog szolgálni. A széria 10 részes lesz, ami azt is jelenti, hogy sokkal több idő fog a készítők rendelkezésére állni, mint annak idején Friedkinnek, így lesz idejük arra is, hogy részletesen bemutassák azon eseményeket, melyek a démoni megszálláshoz vezettek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kriszwells #1
    Firgatás, ez tetszik :D Remélem jó lesz. Szerintem nem rossz az Ördögűző, jó nem a legfélelmetesebb de akkor is, várunk egy jó kis sorozatot, a miniket amúgy is komáljuk. ;) Mike Oldfield Tubular bells meg alapból állat.