Szekeres Viktor

Jól sikerült az új, amerikai Sherlock Holmes-sorozat első előzetese

A Sherlock Holmes-mozifilmek, valamint az angol Sherlock című sorozat után ősztől újabb sorozat indul a híres magánnyomozó részvételével, a címe Elementary lesz.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy az új, angol Sherlock Holmes-sorozat, a Sherlock sikerének köszönhetően Amerika is ihletet kapott és a CBS csatorna úgy döntött, hogy elkészíti saját verzióját. A sorozat címe Elementary lett, a helyszíne pedig New York, de minden más változatlan, a történet, melyet Sir Arthur Conan Doyle sztorijai fognak ihletni, továbbra is egy különc magánnyomozóról fognak szólni, valamint segítőjéről, az egykoron orvosként dolgozó Watson doktorról.


Az Elementary-ben Sherlock Holmes-t Jonny Lee Miller fogja alakítani, Dr. Watson pedig Lucy Liu lesz, a további szereplők között pedig ott lesz például Aidan Quinn is. A tervek szerint a sorozat szeptemberben fog elstartolni, mégpedig egy csütörtöki napon, az idei szezon egyik sikersorozata, A Célszemély felvezetésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csabipapo #3
    Szerintem vacak,egy dologban lesz más,mint az angol Sherlock,hogy jobb nők lesznek benne,de inkább amerika hagyja abba,az angol cuccok másolását,bár a Shameless az baromi jó lett.
  • dresden1 #2
    A neve ugyanaz. A foglalkozása ugyanaz. A segítője is Watson doktor. Még valami?
  • Ayma #1
    Ehh, meglessük majd, de nem sanszos. Amúgy a ihleten kívül mi a Sherlock benne? Se a név, se a helyszín, se a segítő...vagy nézzem meg és kiderül.