Szekeres Viktor

Kinyírták a világ második legnézettebb sorozatát

Hiába lett idén ismét a második legnézettebb sorozat a világon a Miami helyszínelők, a CBS nem kegyelmezett Horatio-nak és csapatának, véget vetett nyomozásaiknak.

Az amerikai CBS csatorna úgy döntött, hogy 10 évad után megszünteti a Miami helyszínelők (CSI: Miami) című krimisorozatot. A döntésben minden bizonnyal az is közrejátszott, hogy a képernyőn lévő sorozatok közül ez volt az egyik legdrágább és a nézettsége sem volt egetrengető: míg régebben hetente 13-15 millióan követték figyelemmel, az idei átlagnézőszám csak 9-10 milliós volt. A hír egyben azt is jelenti, hogy nemsokára mi is megnézhetjük magunknak a finálét, hiszen a VIASAT3 már a 10. szezon 10. epizódjánál tart, s a mostani idény mindössze 18 részesre sikeredett.

A Miami helyszínelők megszüntetése mellett a CBS csatorna úgy döntött, hogy nem tart igényt a Felejthetetlen című krimijére sem, a Gifted Man című orvosos sorozatára, valamint a rendőrjárőrös NYC-22-ra, és véget ért a Rob Schneider főszereplésével készített Rob című komédia is. A nehéz helyzetben lévő sorozatok közül mindössze a New York-i helyszínelők kapta meg a lehetőséget, hogy ősztől folytatódhasson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #9
    El sem hiszem hogy hogy gyakorlatilag minden hozzászóló egy véleményen van a hírrel kapcsolatban. Amit utánam írtatok, azzal is teljes mértékben egyetértek. :D:D
  • winnie #8
    ezt biztos átgondoltad? itthon vagy 4 csatornán megy és még évekig menni fog. hol napi, hol heti rendszerességgel.
  • mochee #7
    Most az ismétléseket fogják mindenhol nyomatni, én egyenlőre nem örülnék annyira. Ez olyan mint a ún. "nagy slágerek" amiktől szintén nem lehet megszabadulni, bekapcsolod a kocsiban a rádiót és legszívesebben nekihajtanál a szembejövő kamionnak.
  • nessboth #6
    Végre! VÉGRE! Akármerre kapcsoltam, mindig a helyszínelőket láttam. Már a tököm televolt ezzel az unalmas sorozattal. Semmi izgalom, semmi feszkó, csak ment oszt jóvan...
  • csimmasz #5
    Nemtudom de engem az irritál hogy az a szőke p*csa is úgy járkál mintha karót nyelt volna, olyan önteltség és felsőbbrendűség sugárzik belőle, mondjuk mindegyik a CSI is egy kutya.
    Egyik szereplő sem természetes, meg amúgy semmi sem természetes azokban a sz*rokban.
    Azon szoktam hahotázni amikor a kommandósok előtt a nyamvadt pisztolyával osztja az igazságot a kis vörös, az állig felfegyverzett különleges egység meg hátvédet játszik.
    A 320x200 as felbontásu biztonsági kamera képéből kihozzák valaki szemében tükröződő másig személy arcát.
  • kiralysanyi #4
    Epizódikus nyomozós, alapból nem lehet jó. :)
  • csimmasz #3
    Mindenkinek akkora arca van abban a sorozatban, egy kalap sz*r.
  • xido #2
    Ááá..szerintem kap egy zsíros reklám szerződést valamelyik napszemüveg cégtől :))
  • AZTA #1
    Haha ideje volt már :D Kíváncsi vagyok hogy Mr. Horatio milyen sorozatba lesz legközelebb, lehet megint visszamegy statisztának pár videotékás filmbe, mint ahogy kezdte. :D