Szekeres Viktor

Itthon is bemutatják a Gémereket

A nemrégiben bemutatott film, a Gémerek júniustól félórás epizódokkal sorozat formájában követi tovább a négy jóbarát küzdelmét a virtuális világ valós szereplőivel.

A Cartoon Network júniusban több újdonsággal is fogja várni nézőit, s ezek közül az egyik legérdekesebbnek ígérkező a Gémerek című új, élőszereplős sorozat lesz. A széria Amerikában Level Up címen fut, s a premierjére június 1-jén péntek 16.00-kor kerül sor, hogy aztán minden hétköznap ugyanebben az időpontban jelentkezzen a sorozat - 13 napon át, ugyanis ennyiből az első évad. Természetesen lesz folytatás is idővel, hiszen a Cartoon Network már márciusban berendelte a második szezont.

A Gémerek története a hivatalos leírás szerint a következő: "Az online világ ifjú nagymesterei eddig zsebre vágták a Világhódítók szerepjáték összes trollját, szellemét és barbár lényét. A való életben azonban tehetetlennek bizonyulnak az ellenséggel szemben. A gémereknek stratégiát kell változtatni, ha meg akarjak védeni a várost és közben megpróbálják élni az iskolások megszokott életét. Az új stratégiáról azonban nem olvashatnak a közösségi fórumokon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!