Szekeres Viktor

Az év eddigi legzavarbaejtőbb filmes plakátja

Zavarbaejtő plakát kapott Ole Bornedal új filmje, a The Possession, mely a reklámanyag tanúsága szerint megtörtént eseten alapul. A film eddig egyébként Dibbuk Box címen futott.

Ugyan még nem láttuk a The Possession című horrorfilm előzetesét, de sokan minden bizonnyal már a film nemrég érkezett plakátja alapján el fogják dönteni, hogy érdekli-e őket a horror. A tervek szerint a Lionsgate filmjét augusztus 31-én mutatják be Amerikában és nem a szokásos alacsony költségvetésű ördögűzős filmnek tűnik, hiszen a főbb szerepekben olyan elismert színészeket láthatunk, mint Jeffrey Dean Morgan és Kyra Sedgwick.

A The Possessiont egyébként eredetileg tavaly ősszel, majd idén tavasszal mutatták volna be, akkor még Dibbuk Box címen futott a projekt, s ebből az is kideríthető, hogy pontosan mi is fogja okozni azt a bizonyos "megszállást", amire az új cím utal. A rendező személye is bizakodásra adhat okot, ugyanis a norvég Ole Bornedal jegyzi a The Possessiont, akinek az első filmje a remek Éjféli játszma volt, melyet később Amerikában Éjjeliőr a hullaházban címmel készített el. Ezeket követően még a Dina vagyok, a Csak egy szerelmesfilm, a Vikaren és a Szabadíts meg minket a gonosztól című filmekért felelt, mielőtt visszatért volna Hollywoodba.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #8
    Esetleg megtaláltad?
    Bocs, de csak most vettem észre hogy reagáltál. Amúgy a második a mondat a cikkben, de idézem:
    "Ugyan még nem láttuk a The Possession című horrorfilm előzetesét, de sokan minden bizonnyal már a film nemrég érkezett plakátja alapján el fogják dönteni, hogy érdekli-e őket a horror."
  • Prof William #7
    A múlt héten velem is megesett hogy egy redvás nagy kar kimászott a számból és ki akarta nyomni a szememet. A fogorvos azt mondta hogy öblögessem Listerine-nel és elmúlik. Két nap múlva már nyoma sem volt de nem értem miért kell ebből filmet csinálni...
  • dresden1 #6
    Hol írta bárki is, hogy baja lenne a plakáttal? Keresem.
  • donceleger #5
    Szerintem meg inkább te vagy zavarba ejtő Viktor!
    Nem tudom mi bajod ezzel a plakáttal, egy horrorfilmhez ilyesmi illik.

    #1
    Hogy jön hozzá? Attól még, hogy nem ismered az igazságot, nem biztos hogy nem így történt! Meg aztán ez csak egy plakát. És ha csak egy ember lett volna rajta mondjuk széken ülve, lehet az sem lett volna közelebb a valósághoz! Vagy nem?
  • Katalizátor #4
    Ez remake? Tesóm pont nemrég ajánlotta, szerinte elég ütős:

    Possession
  • glomgold #3
    A horror-film alapulhat például egy pszichiátriai beteg történetén és az ő KÉPZELGÉSE LEHET például az, amit a mellékelt plakáton "kivetítve", az Ő szemszögéből látunk; egy ilyen eset viszont simán betudható megtörtént eseménynek, még talán Magyarországon is (persze millió más egyéb módon is megtörténhet a képen látható pillanat, ennek csak a (forgatókönyv-)írói fantázia szabhat határt...)
  • Mister #2
    Jaja, ez jó kérdés. :)
  • anubys1984 #1
    Engem csak az ejt zavarba, hogy egy ilyen képhez hogy jön hozzá, hogy "megtörtént események alapján"?