Szekeres Viktor

Az Éhezők viadala 2 miatt csúszik az új X-Men

A Fox nem lett volna köteles megvárni a 2013 egyik legnagyobb kasszasikerének, a Futótűznek az elkészítését, mégis úgy döntött, hogy januárra halasztja az új X-Men forgatásának kezdését.

A Heat Vision értesülései szerint januárban kezdhetik el forgatni az X-Men: Az elsők (X-Men: First Class) második részét a 2011-es film rendezőjének, Matthew Vaughnnak a dirigálása mellett. A 20th Century Fox eredetileg őszre tervezte a forgatási munkálatok kezdését, azonban végül a stúdió úgy döntött, hogy kitérnek Az éhezők viadala második részének, a Futótűznek a forgatása elől, mely augusztus végén kezdődhet el.


Mindez Jennifer Lawrence miatt történik, aki Az éhezők viadalában a főhősnőt, Katnisst alakítja, míg az X-Men-filmben a Rejtély nevű mutánst. A Fox ezzel a lépéssel egyébként mondhatni nagy szívességet tett a Lionsgate stúdiónak, hiszen mivel Lawrence először a Foxhoz írta alá szerződését, ezért az X-Men: Az elsők folytatásai élveztek volna elsőbbséget, ha időpont-egyeztetési gondok merültek volna fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Kéken szebb a csaj.

    Lehet, hogy Viktor elcsaklizta a Looperesektől az időutazásos technikát? -> "A Fox nem lett volna köteles megvárni a 2013 egyik legnagyobb kasszasikerének, a Futótűznek az elkészítését..."