SG.hu

Magyar vezető a Sony régiós mobilpiacának élén

A Sony Mobile Communications bemutatta Wágner Tibort, mint a közép-európai piacok új igazgatóját. Új beosztásában Wágner feladata a Sony mobiltelefon üzletágának fejlesztése Lengyelországban, Csehországban, Szolvákiában Magyarországon, Romániában és Bulgáriában.

Az új igazgató a korábbi Sony Ericsson nemzetközi szervezetéből érkezett, ahol eddig a Deutsche Telekom csoporttal való stratégiai együttműködésért felelt. Karrierje folyamán nyolc évig az Ericsson és a Sony Ericsson tevékenységét irányította Közép- és Kelet-Európában, valamint feladatai közé tartozott a Hutchison csoporttal való nemzetközi együttműködés koordinálása. Ezen felül 2009 és 2011 között a vállalat olaszországi egységének ügyvezető igazgatói pozícióját is betöltötte. "Hiszem, hogy a Sony új okostelefon családja, valamint ezen készülékek szinergiája más Sony termékekkel nemcsak új üzleti lehetőséget kínál a közép-európai piacokon, hanem fantasztikus, új élményekkel gazdagítja a Sony fogyasztóit is" - mondta Wágner Tibor.

Tibor magyar állampolgár, ám új megbizatásából kifolyólag idejét főként a budapesti és varsói irodája között osztja meg. Magánéletében két gyermek apja, és szívesen él kedvenc hobbijainak, melyek a jazz, és rockzene, valamint hosszú táv futás és motorozás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!