Szekeres Viktor

Régi-új horror előzetesében Az éhezők viadala sztárja

Hiába jelölték tavaly Oscar-díjra Jennifer Lawrence-t és hiába szerepelt az új X-Men-filmben is, az igazi ismertséget Az éhezők viadala hozta meg neki, s ezt próbálja az egyik stúdió kihasználni.

A Relativity Media kifejezetten jól járt azzal, hogy sokáig nem tűzte műsorra 2010-ben forgatott, alig 7 milliós költségvetésű horror thrillerét, a House at the End of the Street-et, hiszen a főszereplő Jennifer Lawrence marketingértéke Az éhezők viadalának köszönhetően hatalmasat ugrott. Persze a jelenleg 21 éves Lawrence eddig sem panaszkodhatott ismertsége miatt, bár tény, hogy az X-Men: Az elsőkben Mystique szerepében nem volt túl felismerhető, de tavaly A hallgatás törvénye című nagyszerű filmért Oscar-díjra jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában.


A népszerűségét (is) meglovagoló, sokak szerint inkább videóra termett House at the End of the Street a tervek szerint szeptember 21-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, s ezt a fenti, kreatív módon összeállított előzetes hivatott tanúsítani. A mozis debütálását ünneplő Mark Tonderai "kísértetházas" filmjében Lawrence partnerei Elisabeth Shue, Max Thieriot és Gil Bellows lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)