Szekeres Viktor

Itt az Óriás Mechanikus Ember előzetese

Az elmúlt években az eredeti filmekre vágyók egyre nagyobb számban fordultak a független komédiák felé, melyek közül évente legalább 10-20 zseniális darabot találunk.

A Yahoo! Movies jóvoltából már láthatjuk a neten a The Giant Mechanical Man című független film előzetesét. A Jenna Fischer, Topher Grace, Malin Akerman, Chris Messina, Lucy Punch, Bob Odenkirk és Rich Sommer főszereplésével készült filmet az a Lee Kirk írta és rendezte, aki civilben Jenna Fischer férje, s akinek ez az első rendezése, noha íróként már több rövidfilmet is jegyzet, sőt a 2008-as, elég ismeretlen Pants on Fire című komédia is az ő műve.


A The Giant Mechanical Man első pillantásra azoknak fog bejönni, akik kedveli az indie komédiákat és a nem a remake/reboot-tengerből választanak maguknak néznivalót. Egy romantikus komédiáról van szó, mely két outsiderről szól, egy meg nem értett utcai előadó művészről és egy állatkerti munkásról. A bonyodalmat többek között az fogja jelenteni, hogy utóbbit testvére inkább egy motivációs trénerrel próbálja meg összehozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!