Szekeres Viktor

A 4. évaddal folytatódik az egyik legjobb időutazós sorozat

Negyedik, egyben utolsó szezonjához érkezik áprilisban a Universal Channel műsorán az Erica világa, de szerencsére a készítők mindent megtettek, hogy a búcsú emlékezetesre sikerüljön.

A scifis tematikájú, időutazós Erica világa (Being Erica) című vígjátéksorozat negyedik és egyben utolsó évadában Erin Karpluk visszatér a címszereplő Erica Strange szerepében. Erica, aki most orvosnak tanul, számos akadállyal néz szembe amint alkalmazkodik új szerepéhez és megkezdi terápiájának utolsó szakaszát. Egy meghitt, új kapcsolattal és egy sikeres vállalkozással, vajon képes lesz-e folytatnia útját egy kiegyensúlyozott és boldog élet felé?


A Universal Channel az Erica világa negyedik szezonját április 15-től kezdi el sugározni, a részeket minden vasárnap 19:00-s kezdettel lehet majd megtekinteni. Az előző évadokkal ellentétben a negyedik csak 11 epizódból fog állni, ugyanis a készítők anyagi okok miatt kénytelenek voltak kettővel kevesebb részben elmesélni az eredetileg egyébként 13-ra tervezett történetet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!