Ötvös Tibor

Márciusi megjelenések

Márciusban elég kevés alkotás jelenik meg (legalábbis PC-re) és a legnagyobb sikerre egyértelműen a BioWare legújabb alkotása számíthat majd.

A Mass Effect 3 lezárja Shepard kapitány kalandjait és utoljára csap össze kis csapata élén a Reaperekkel. A tét ezúttal a Föld, melynek védelme érdekében minden elérhető eszközt be kell majd vetnünk. A játékban rengeteg ismerős karakter tér majd vissza és az előzetes kritikák szerint a Mass Effect 3 a sorozat eddig legjobb része lesz. A játék 9-én jelenik meg.

Ugyanezen a napon kapja meg legújabb kiegészítőjét a The Sims 3, mely ezúttal a Showtime címet kapta. Ebben a kiegészítőben Simünk lehet dj, akrobata, énekes vagy mágus és így próbálhat meg boldogulni a szórakoztatóipar kemény világában. Ehhez kapunk egy új helyszínt is, mely a Starlight Shores nevet kapta. A DLC Speciális kiadásában Kate Perry és zenéi kapják a főszerepet, de aki a sima kiadást vagy a Limited Editiont veszik meg, azok nem találkozhatnak az énekesnővel.


Március 14-én jön a Shoot Many Robots, mely egy letölthető mászkálós játék lesz. A játékban hősünk a megszokott mozgásokra képes: ugrás, gurulás és közeltámadás. Az alap fegyverünk végtelen számú lőszerrel rendelkezik, de minden egyes karakternek van egy második gyilkolóeszköze is, melyhez azonban limitált számú töltényt találhatunk a pályákon.

Utóbbi esetben azonban igazán extravagáns fegyvereket tudhatunk magunkénak. Itt van például a Gnómvető, ami apró, de halálos koboldokat lövöldöz az ellenfelekre. Lesz még Jégfegyver, rakétavetők és különböző automata fegyverek is. A teljes lista természetesen ennél több eszközt tartalmaz majd. Karakterünk képes lesz tapasztalati pontokat gyűjteni és szintet is lépni valamint a történet előrehaladtával egyre jobb fegyvereket tudunk majd megvásárolni.

Március 30-án lát napvilágot a Ridge Racer Unbounded, mely a népszerű autóverseny legújabb epizódja lesz. A számítógépes játékosok ezúttal szerencsére nem maradnak le a játékról, melyet a FlatOut és a Sega Rally Revo fejlesztője, a Bugbear készít.

Konzolos fronton sokkal jobb a helyzet. Csak pár cím, melyek márciusban válnak elérhetővé: Test Drive: Ferrari Racing Legends, Armored Core V, Ninja Gaiden 3, Resident Evil: Operation Raccoon City, FIFA Street, Silent Hill: Downpour és az I Am Alive.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #8
    just like you?
  • niof #7
    szerintem te hülye vagy...
  • koschwarz #6
    hát nem mertek a az ME3 mellet kihozni mást. mint egy cod-megjelenéskor...
  • shaddam #5
    Ps vita címek?
  • hunwhite #4
    Igen! Ez még így is csak egy FULLZÉRÓ :)
  • JackSparrow88 #3
    No meg a Pc-s Test Drive Ferrari Racing Legends xD
  • Tinman #2
    Azért a Rayman Origins-ről meg a Resident Evil: Operation Raccoon City-ről ne feledkezzünk már meg ^^

    Konzol only március, csak a lényeg:

    - Asura's Wrath
    - Silent Hill: Downpour
    - Yakuza: Dead Souls
    - Blades of Time
    - Silent Hill HD Collection
    - Ninja Gaiden 3
    - Armoured Core V
    - Rocksmith (Valódi gitárral működik, valóban megtanít gitározni ^^)
  • Büdös Bohóc #1
    hát ez nagy nulla