Ötvös Tibor

Készül a Crysis 3?

Ha minden valóra válik, amit az Electronic Arts berkeiből mostanában pletyka szinte megtudtunk, akkor esélyes, hogy az idei GDC-n tarolni fognak.

Reggel ugyanis a Sim City 5-ről jelentek meg pletykák, most pedig a Crytek új alkotásával kapcsolatban jelentek meg különböző híresztelések. Egy álláshirdetés jelent meg a neten, melyben az EA videó rendezőt keres a Crytek legújabb alkotásához. És mivel a csapat korábban már elárulta, hogy szeretné trilógiává bővíteni a Crysis sorozatot, így nem lenne meglepő, ha a harmadik rész munkálatai már zajlanának.

Ráadásul a fejlesztők arról is nyilatkoztak, hogy a történet alakulását is kidolgozták, így valóban csak az érdemi munkálatok megkezdése hiányzik. Mindenesetre a kiadó eddig nem reagált a különböző média megkeresésekre, de remélhetőleg hamarosan megteszik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #11
    Igen, preti, a homályos textúrák, és a hiányzó tükröződés egy olyan játéktól, melynek motorja korábban mérföldkő volt, igen csak lapos. Lelked rajta, ha szerinted ez csúcsgrafika. Konzolokon talán, de PC messze nem az.

    @balu: el kell, hogy keserítselek, az optimalizálás nem azt jelenti, hogy a legnagyobb fokozatban is ugyan azt kapom, mint kezepesen. Brühühű nincs pénz videókártyára, hogy hogy, talán csak nem minden pénzedet eredeti szoftverre költöd...? Ne röhögtess. Egy normális videókártya 2012-ben teljesen megfizethető.
  • Pretorian #10
    Jaj Endi ne legyél már ekkora hubi. Ki a faszt érdekel hogy látja-e magát a tócsában vagy a tükörben vagy nem, vagy hogy hány árnyékot vet a tejesbögre.
    A játék jól néz ki, főleg magasabb felbontásokon, HD-textúrákkal. Sőt, az egyik legszebb fps jelenleg a piacon. Nyilván nem akkora durr technikailag mint anno az első rész volt, de mára remélhetőleg felnőtt az a generáció is akiket anno ez még komolyabban érdekelt.
  • tomboy013 #9
    DX9-ben is szerintem gyönyörűen néz ki a játék, csak azért írtam a 11-est hogy ne kötekedjen ilyen hülyeség miatt, mert ott azért még egy fokkal jobb.
  • Balumann #8
    Tekintve hogy milyen sokan panaszkodtak a Crysis első részének a gépigényére, optimalizáltságára, számomra nem volt meglepő, hogy úgydöntöttek nem >"8800GTX SLI"-re optimalizálják a játékot, mert erre 1-2 embernek rohadtul nincs pénze, és legkevésbésem az érdekli, hogy most látja-e magát a tócsában vagy sem. Gyengébb gépen az első része egy hányás volt, míg a kettő tényleg látványosan, szép effektekkel fut.
    Engem csak az idegesít leginkább, hogy nem tudnak olyan játékot csinálni, ami azoknak is tetszik, akik az ilyen megyek-hentelek módot szeretik, illetve akik taktikázni szeretnek (bár valamilyen szinten lehetett a láthatatlanság miatt, dehát nem tart túl sokáig, az igazi taktikázáshos meg egy társ nem ártott volna.)
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Tekintve, hogy az első és a Warhead rész nem is DX11-es...
  • tomboy013 #6
    Endi, szerintem elfutna az első is mivel végigvittem ugyanazon a laptopon a Warheaddel egyetemben bőven jobb grafikai beállításokkal mint a 2-őt! DX11-es beállításokkal azért elég merész szarnak nevezni ezt a grafikát...
  • Ender Wiggin #5
    tombi, nem vagy képben, de nagyon. Az első az PC exklúzív volt, über grafikával. A második port volt szar grafikával. Odamész az üvegfalhoz, nem látad saját magad tükörképét. Odaállsz egy víztócsa fölé, nem látod a tükörképed. Közel mész bármihez, mosott, homályos textúrák (csak a karakterek szépek, semmi más). Csak példák. És mindenezt miért? Hogy a ratyi 5 éves konzolon is elfusson.
    Az elsőt notebookon játszottam, amiben volt PhysX és SLi-ben két videóhártya (M8800GTX). A másodikat már PC-n, amiben meg 580GTX van. Míg a régi - főleg a Warhead - nagyon megfogta a laptopot (igaz 1980x1200-ban), addig a második rész nem megy 60 fps alá 1920x1080-ban, minden fullon. Így nem meglapő, hogy a hokizós laptopon is fut a 2. Az első nem futna.
  • tomboy013 #4
    Nekem az előző 2 se tűnt fos konzolportnak. A régi hoki laptopomon is elfutott a 2. Pedig a fos konzolportok nem szoktak :P
  • FoodLFG #3
  • Old PS Fanboy #2
    Ami el sem indul a fos gépeden.